İzleyiciler

29 Ekim 2012 Pazartesi

ADA ve YENİ KÖPEĞİ FLUFFY

           

    
Aslında köpeği alalı 1,5 ay oldu resimleri de çoktan çekmiştim ama bir türlü eklemeye fırsat olmadı.Ada uzun zamandır gerçek köpek istiyordu sonra arkadaşında bu köpeği gördü tasması var gezdiriliyor gerçek gibi bizde aldık ve artık gerçek köpek istiyorum demekten vaz geçti.Birlikte kahve içiyoruz anne sana açık kahve demledim gel içelim diye odasına çağırıyor beni, sonra da fal kapatıyor.Kahve takımları diş buğdayında hediye gelmişti ama kuzum daha yeni yeni başladı onlarla oynamaya,birazda ben porselen diye korkudan vermiyordum ama artık gayet güzel oynuyor daha doğrusu birlikte oynuyoruz anne kız çok zevkli bende tekrar çocukluğuma dönüyorum :)


































23 Ekim 2012 Salı

UYKUYA HAZIRLIK

                                             

Babamız yine gece nöbetinde bizde annane de.Birlikte dışarı çıktık annem kendine nevresim takımı aldı o sırada bizde Ada ile çocuk nevresim takımlarına bakıyorduk öylesine tabi bizimki beğendi hemen bitanesini aldı eline nanocum bunu bana al nolur nolur o kadar ısrar ettiki  ben elinden alıp bırakıyorum anne elinden bırakma burada unuturuz poşete koyalım hemen demeye başladı tabi annemde onun öyle yapmasına dayanamayıp aldı. Ordan çıktık yeni nevresimlerinde yatarken yeni pijama giysin dedi annem birde hello kitty li pijama takımı aldı kuzuya annane zaten hiç bir zaman dayanamaz Ada'ya o birşey isteyince olay bitmiştir.







10 tane minik bezelye :)





uyku numaraları 



21 Ekim 2012 Pazar

23 EYLÜL DEDEMİZİN DOĞUM GÜNÜ

   


Dedemizin doğum günü 23 Eylül'deydi tam bir ay sonra ancak ekleyebildim. Ada sabah kaltığında dedeciğim doğum günün kutlu olsun diye atladı kucağına, daha sonra birlikte dedesine pasta yaptık biraz basit oldu ama acele olduğu için ancak bu kadar tabiki pastanın üzereni de Ada ve dedesini birlikte yazdık mumları da birlikte üflediler. 



















   

18 Ekim 2012 Perşembe

BAYRAM ALIŞVERİŞİ


                        

  Bayram için Aduş'a kıyafet almaya gittik bir gece önce annemlerin orada gezdik ama gönlüme göre hiç bir şey bulamadım o yüzden forum istanbul'a bakmak istedim. Ada burayı çok sever özelliklede tırtıla binmeyi girer girmez daha mağazalara bakamadan hemen tırtıla gittik babamız gece nöbetinde olduğu için nano ile birlikte geldik zaten bayramlıklarını nanosu alacaktı...











Ada kendine yine arkadaş buldu biraz büyükler ama abiyi ablayı çok sevdi hatta kızın peşinde balon yapan ablam nerde diye dolaştı durdu mothercare de biz Ada'ya kıyafet bakarken oda oradakilerle oynadı, ablası üfledi Ada patlattı baloncukları sonra onlara abide katıldı oda Ada'ya üfletti tabi bizimki mest oldu. Sonunda alacaklarımızı aldık annanemize teşekkür ederiz alıkları için birde elc'den oyuncak küvet aldı bebeklerini yıkamaya çok meraklı kuzu ... 






 Krispykreme de tatlı zamanı ben tepsiyi masaya getirir getirmez kuzu anne içecek nerede dedi:) 











Oyuncaklarımız ve yeni cicilerimiz annanemiz mutlaka her bayram Ada 'ya kıyafetlerinin yanında birde hediye olarak oyuncak alır küveti o aldı . Uzun zamandır çiş yapan bebek diye tutturmuştu ama daha öncede baktık hoşumuza giden olmadığı için almamıştır bu sefer beğendik fiyatı da uygundu aldık şimdi çok severek oynuyor bibaronu na gerçek su doldurup içirince çişini yapıyor ben bile oynuyorum :) Bebeğini küvette yıkıyor onada gerçek su doldurmak istedi ama ona henüz izin veremiyorum ortalığı ıslatır die .





spongebop , arkadaşı birde sangalangoz Ada'nın deyimiyle salyangoz diyemiyor kuzu :)


Bayramlık cicilerimiz ;