İzleyiciler

26 Aralık 2012 Çarşamba

Kamp Kamp Kamp Kuruyoruz :)

Babamız yine bu hafta gececi ve biz yine annane de kalıyoruz kuzum la birlikte. Çadırımızı baya uzun bir zaman önce aldık ama ben her zaman kurmuyorum çünkü bir sürü yer kaplıyor birde oyuncakların bir kısmını zaman zaman saklayıp arada bir çıkarttığım da çok mutlu oluyor güzel oynuyor. Annaesi kızıma yine yeni oyuncaklar almış bu aralar mutfak takımlarıyla çok güzel oynuyor. Akşam kampımızı  kurduk anneciğim sende bana mifafirliğe gel çadırım da otur birlikte oyun oynadık bütün oyuncaklarını doldurdu çadıra bize oturmaya yer kalmadı kızım ben oraya sığmam diyorum anne dur ben kenara çekirim onları deyip hemen kenara çekti birlikte oynadık,sonra bana çay demledi işte minik kampımız 








 Kuzumun yeni oyuncakları
 Kuzucuğum bana çay demledi :)



25 Aralık 2012 Salı

MİM'lendim :)

   Sevgili arkadaşım http://huzurluev.blogspot.com/ blogunun sahibi Sema'cım beni  mimlemiş bu benim ilk mim'im çok teşekkür ederim. Gelelim soruları cevaplamaya:)

1. Mim - Blok Listemde Görmek İstediklerim ve İstemediklerim ?
  İstediklerim : Blogum da öncelikle iyi niyetli kimse için kötülük düşünmeyen,sevecen , arkadaş canlısı insanların olmasını istiyorum. Bloglarda paylaşılan postların hepsini okuyorum genelde, özellikle de çocuklarla ilgili paylaşımlar da değişik fikirler edinmek birbirimizle paylaşmak çok iyi oluyor.
Yazdığım postlara yorum yapıldığı zaman çok mutlu oluyorum arkadaşlarımın bana değer verdiğini anlıyorum.Bende çoğu zaman yorum yapmaya çalışıyorum ve benim yazıma yorum yapan arkadaşlara her zaman cevap yazıyorum bende onları değerli görüyorum.Benim yazılarına yorum yaptığım arkadaşların da zaman ları belki her zaman olmaya bilir ama zaman buldukça kısa da olsa bir cevap yazmalarını bekliyorum.Bazı arkadaşlar sürekli paylaşımda bulunuyorlar özellikle onların yazdıklarını okumadan ve yorum yazmadan kesinlikle geçmiyorum. Ben ilk blog açtığım da çok fazla paylaşımda bulunmuyordum, paylaşımları ma yorumlar gelmeye başlayınca bu durum çok hoşuma gitti ve artık sık sık paylaşımlarda bulunuyorum. Bu güzel paylaşımlar ve yapılan yorumlar sayesin de güzel arkadaşlıklar kuruyoruz, birbirimizi daha iyi tanıyoruz.Ben bu arkadaşlıklarımızın devam olmasını ve hatta ilerleyen zamanlar da çoluklu çocuklu bir toplantı yapmak isterim.Ayrıca Sema' cı mında dediği gibi çekilişleri seviyorum ama itiraf edeyim ki bana çıksa daha çok mutlu olurum :) doğum günü ve kutlama paylaşımlarına bayılırım kesinlikle okumadan geçmem :)

  İstemediklerim : Blogumda insanlar hakkında kötülük ve  art niyet düşünen , terbiyesizce alaycı tavırlar olan şeyleri görmek istemem açıkçası. Bence burada güzel arkadaşlıklar kuruyoruz, bu tür kişiler bizlerden uzak olsunlar.

2.Mim - Yeni Yıl Dileklerimiz ?
  Yeni yıldan öncelikle Allah tan sağlıklı bir yıl geçirmeyi diliyorum, sağlık her şeyin başıdır. 2013 yılın da kızım,eşim,annem,babam ve bütün sevdiklerimle birlikte olalım.Kızım büyüyor yeni yılda 3. doğum gününü kutlayacağız Allah izin verirse gün geçtikçe değişiyor,her gün yeni bir şey öğreniyor bu yıl bahar da onu kreşe başlatmayı planlıyorum inşallah gönlümüze göre bir yer buluruz kuzucuğum için Ada ile ilgili güzel düşüncelerim var.Karşıda oturduğum için sabahları Ada'yı da annanesine bırakıyoruz çok zor oluyor o yüzden bir önce işime anneme yakın bir eve taşınmak istiyorum.Güzel bir tatil yapmak istiyorum. İşimde daha başarı olmak , başarılı bir anne ,eş olmak istiyorum. Herkese sağlıklı, hastalıklardan kötülüklerden uzak , mutlu huzurlu bol neşeli seneler geçirmesini diliyorum :)


Bende sizleri mimlemek istiyorum.

 http://ferdaulgen.blogspot.com/             http://aramizdabebekvar.blogspot.com

                            http://www.enduruyanim.com
  

22 Aralık 2012 Cumartesi

VEE 28 OLDUM


Bugün 22 Aralık benim doğum günüm. Tam 28 yıl önce bu sabah 10:30 civarında hayata merhaba dedim, annem ve babam beni tam 11 yıl beklemişler ve 11 yıl sonun da mutlu son beklenen nazlı bebek ben. Annem in ve babamın tek çocuğuyum bu yüzden olsa gerek hep üzerime titrenmiş şimdiye kadar hala bile öyleler,iyiki benim annem babamsınız sizi çok seviyorum.Bugüne kadar hiç bir dediğimi iki etmeniz bu yüzden size sonsuz teşekkür ediyorum buradan özellikle de annecim kardeşim olmadığı için sen her zaman benim arkadaşım oldun ben her şeyi ilk önce seninle paylaştım,sana bütün sıkıntılarımı mutluluklarımı rahatça anlatırım.Hatta sevgili eşimle bile ilk tanıştığımız gün önce sana anlatmıştım her şeyi detaylı bir şekilde.Çocukken babam beni hep omuzlarında taşırdı,benim  gece nin bir yarısında canım bir şey istese hemen gider alırdı ,halada o şekilde devam ediyor.Çok güzel bir çocukluk geçirdim.Evlenme kararı aldığım zaman babam ben seni nasıl gözümden ayırırım deyip tepki gösterdi yani sözlene ne kadar çok zor bir süreç geçirdik , beni şehir dışına kuzenimin yanına yolladılar biraz kafanı dağıt dinlen belki daha rahat düşünüp vazgeçerim die ama bir hafta sonunda eşim gelip beni oradan aldı eve getirdi. Sonun da babam baktı ki olmuyor tamam dedi ama herkes neredeyse bütün akrabalarım eşime kızımı zı sakın üzme o annesinin babasının 1 tanesidir dediler ve işte evlendim 2006 yılında eşim 1,5 yıl sonra gemiye gitti ben annemle rin yanında kaldım işim in onlara yakın olmasından dolayı tabi bu süreçte ben yine bütün her şeyimi annecim le paylaştım eşimin yanımda olmamasın dan her moralim bozulduğunda anneme anlatıp ağladım ,hamileliğimi onların yanında geçirdim,sağolsun annecim bana her sabah meyve suyu sıkıp kahvaltımı hazırlardı, babam benim için beyoğlu na balık pazarlarına gidip canım ın istediklerini az aramadı, eşimin yokluğunu bana hissettirmemek için ellerinden geleni yaptılar malum hassa bir dönem son aylarda karnımdan dolayı eğilemediğim için ayakkabılarımı bile anneciğim giydirdi. Eşim son ayımda yanındaydı sağolsun oda çok ilgilendi görevi o teslim aldı annemler den vee 2010 yılın da aramıza meleğim katıldı onunla hayat daha güzel olmaya başladı. Bu gün öğlene kadar çalışıyorum az önce meleğim telefon açıp iyiki doğdun annecimmm doğum günün kutlu olsun die şarkı söyledi bana bu benim için en büyük mutluluk sabah tan beri telefonlar mesaj lar kutlamalar insanı çok mutlu ediyor sevenlerinin böyle günleri unutmayıp hatırlamaları. Buradan http://tubanne.blogspot.com/ blogunun sahibi minik Ege'ciğin annesi Tuba cım sana da çok teşekkür etmek istiyorum doğum günümü kutladın daha ben bu yazıyı yazmadan hatırladım beni çok mutlu ettin canım. Bakalım bundan sonra gün içinde neler olacak :)

21 Aralık 2012 Cuma

KUZUMUN YENİLERİ

Artık havalar soğudu kışa uygun kıyafetler almak gerek kuzucuğu mun geçen kıştan kalan kıyafetlerinin bir kısmı olmuyor özelliklede eşortman her zaman en rahat olan kıyafet bence üç ay önce aslında iki takım eşortman almıştım nike ve puma dan ama puma dan aldığım mevsimlik o yüzden soğuk günlere uygun değil artık onu bahar da kullanacağız Allah kısmet ederse.Bir tane de annanesi almıştı adidas tan daha önce ki post ta paylaşmıştım .Not olarak belirtmek istedim reklam gibi olmasın ama boyner belirli dönemlerde çok güzel indirimler yapıyor ben eşortman takımlarını  baya bir uygun fiyat almıştım. Ada bu aralar kırmızı ya takılmış durumda o yüzden kırmızı alıyoruz ,galiba yeni yılın yaklaşmasından esinlendi kuzum. Kendisi beğeniyor artık alınanları bir kaç tan renk denedim kırmızı olanı seçti.



                                         
                                               Bunu ben beğendim kardan adamlı:)




             Deniz kızı barbie boyner de çalışan kızla birlikte seçtiler daha önce postta paylaşmıştım




 Geçen seneki kalpağı küçüldüğü için annanesi almış kuzuma her yerde kalpak aradı ama istediği gibi bulamayınca idareten bunu almış ama biz çok beğendik teşekkürler annanesi.


 ve buda yine annanemizin aldığı manto aslında geçen seneden montu var ama çok beğendiği için almış


 yine kırmızı bir hırka bunu da annanesi aldı


 gömleği de hırkanın içine kombini yaptık




 bu da annanemizden 





19 Aralık 2012 Çarşamba

ÖZNUR TEYZE'NİN DOĞUM GÜNÜ, BİZİM YARAMAZLAR

 Öznur teyzemzin doğum günü 14 Aralık cuma ama cumartesi kutlandı. önce hediyemizi aldık hazırlandık gitmek için bu arada bende boş durmayıp kuzucuğumu bir kaç poz çektim malum bu aralar Ada resim çekilmeye çok meraklı sürekli çekerken poz değiştirip bir değişik poz daha diyor ve değişik pozlar veriyor bana. Ada heyacanla bekliyor arkadaşına gitmeyi ve bende hazırlandıktan sonra evden çıktık. Gittiğimizde güzel bir yemek masası bizi bekliyordu, Öznur'cum o gün çalıştığı için eve yedi de gelmiş ve hemen hazırlıklara başlamış bizde gidince Aysun la birlikte yardım ettik herkes o kadar acıkmış ki masanın resmini bile çekemedik,ama yemekler harikaydı. Yemekten sonra bizim yaramazlar ben makinayı elime aldığım gibi başladılar poz vermeye ben çekiyorum onlar koşup bakıyorlar hemen resme. Sonra biz mutfağa geçip pastayı hazırladık Öznur u kaldırmadık mutfağa sokmadık onu sonra ışıkları söndürüp pastayı getirdik , tabi ki bizim yaramazlar defalarca üflediler mumları artık pastanın üzerine aktı hep ve son olarak hediyelerimizi verdik. Gecenin ilerleyen saatlerinde 3 yaramazlar pijamalarını giydiler , pijamayla da ayrı bir tatlı oluyorlar yerim onları ben. Bu ay bir sürü doğum günü kutladık , her hafta bir doğum günü 22 sinde de benim doğum günüm:)



Prensesim gitmek için hazır

3 yaramazlardan pozlar :)











vee pijama partisi başlar :)



14 Aralık 2012 Cuma

doğum günü süslemeleri

İş yerinde müdürümüzün kızı için hazırladığım isim banner, şekerleme kavanozları ve gelen misafirlere ikram etmeleri için küçük hediyelik çerçeveler.Bütün süsleme ve hazırlama işlemleri bana ait.



















11 Aralık 2012 Salı

SEVGİLİYE SÜPRİZ DOĞUM GÜNÜ

Eşimin doğum günü 11 Aralık yani bugün ama biz hafta sonu kutladık.Ben her şeyi bir hafta öncesinden hazırladım , Anadolu hisarı öğretmen evinde rezarvasyon işini sağolsun  Aysun'cum halletti  pasta yı da diğer arkadaş sipariş verdi.Arkadaşın doğum günü 14 aralık cuma ben eşime bu hafta sonu öznur un doğum günü kutlayacağız  dedim benim kuzenlerimde gelecekti onlara haber verdim , hediyesi zaten almıştım her şey hazır cumartesi akşam öznur un doğum günü için hazırlandık evden çıktık ben kendi hediyemi de kuzenime vermiştim görmesin diye hatta bir de hediye paketi aldım elime öznur un hediyesi diye.Gittik arkadaşlar pasta yı alıp gelecekleri için henüz gelmemişlerdi.Biz genelde 1. katta yada 2. salonda rezarvasyon yaptırıyorduk ama şansımıza salonun birinde düğün diğerinde de başka bir okulun toplantısı varmış bizde bu akşam terasta olacağız ben sekiz kişilik rezarvasyonumuz vardı deyince eşim şaşırdı çünkü biz genelde altı kişi oluyoruz diğer iki kişi kim Öznur birisini dahamı çağırmış falan dedi bende bilmiyorum haberim yok öle söylersin demişlerdi bana da dedim.Masa ya oturduk eşim terası pek beğenmedi öbür salonlar daha güzeldi ya neden hafta sonu yapmış bu kız buranın kalabalık olduğunu bilmiyor mu falan dedi hatta, sonra tam kapıya doğru dönmüştü kuzenimle nişanlısı içeri girdiler onları görünce çok şaşırdı yüzünü görmedim ama kuzenim bizi görünce yüz ifadesini görmen lazımdı dedi ,eşim bana döndü tabi o anda anladı güldü bende artık evet canım öznur un falan değil senin doğum günün dedim.Sonra diğer arkadaşlarda geldiler yemeklerimizi söyledik canlı müzik vardı hemen başladı zaten adam çok güzel coşturuyor, biz buraya sürekli geliyoruz ama ilk defa bu kadar çok eğlendik.Yemek yerken bile kalkıp oynadık arada sonra sı zaten özellikle eşim ve arkadaşı tolga hiç oturmadılar. Pastasını bile ortada oynarken üfledi bir anda doğum günü şarkısı çalmaya başladı eşimin adını söyledi şarkıcı herkes kenara çekilip alkışladı bizi tanımayanlar bile süper oldu , mumları üfledikten sonra pastayı kesmeden önce dans ettik çok güzeldi eşimin gözleri doldu çok mutlu oldu hatta bana dans ederken çok teşekkür ederim en güzel doğum günün bu oldu dedi sürekli , bu arada pastayı üflerken Aysun'a baktım onunda gözleri dolmuş. Pastasını kesti herkes  hediyelerini verdi ve yine oynamaya devam ayacip dağıttık çok güzel bir geceydi tekrar doğum günün kutlu olsun canım iyi ki doğdun iyi ki hayatımda sın ...