İzleyiciler

14 Mart 2013 Perşembe

ANNEANNE VE ANNE YAPIMI TÜTÜ


Doğum günümüze çok az vakit kaldı artık hazırlıklara başlamak gerek ,geçtiğimiz iki hafta dedemiz hastanede olduğu için daha erken başlayamadık çok şükür şimdi evde ve bizde hazırlıklarımıza ilk olarak tütü ile başladık. Annem ile birlikte oturduk başına annem tülleri ölçüp kesti bende bağlama işlemlerini yaptım tabi bu arada Ada da elinde bir makasla hep minik minik tüller kesti.Yapımı çok basitmiş ben nasıl yaparım olurmu die düşünüyordum ki yapmaya başlayınca çok basit olduğunu anladım tabi sağolsun anneciğimin emeği büyük bu işte tülleri önce 15cm -50cm lik ölçüp kestik lastiği Ada'nın beline göre ayarlayıp diktim ve pet şişeye geçirerek tülleri tek tek geçirdim 2 düz 1 puantiyeli olarak. Ada'nın üstüne deneyince annem etek havada olduğu için birde külot yaptı tülden fırfırlı güzel bir fikir oldu annemin zevkine her zaman güvenirim.İşte tütümüzün resimleri.





26 yorum:

  1. Ama ben bu pet şişe olayını tam anlamadım
    Bu arada harika olmuş güle güle giysin

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler canım beğendiğine sevindim ,beş kg lık pet şişeye lastiği geçirdim o şekilde tülleri bağlamak çok kolay oldu:)

      Sil
  2. Güle güle giysin fıstık, biz de sandalyeye geçirip yapıyoruz. Eğer bir yere tutturmazsan boşuna daha çok vakit harcarsın...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler canım, evet biryere tutturmadan zor oluyor birkaç tane sonra çıkartınca elimde taktım zor oluyor:)

      Sil
  3. Anneninde seninde marifetli ellerinize sağlık, çok güzel olmuş, alttan giyeceği fırfırlısıda kabarıklığa katkıda bulunur, çok sevimli çok güzel olmuş, rengi çok güzel, hem benekli hem düz tül harika uyumlu olmuş, ben de bunu yapayım, doğumgünü, sünnet, bayram... her özel günde giydiririm:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler Sema cım annem adınada ,beğendiğine çok sevindim alttan giyeceği fırfırlısı annemin fikri ,kesinlikle sende yap derim :)

      Sil
  4. harika olmuş özellikle fırfırlı külotuna bayıldım. bunları görünce insan kız çocuğuna hevesleniyor :) ellerinize sağlık

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler Güzin cim külot annemin fikriydi,canım inşallah Allah sana da bir kız çocuğu verir sağlıkla :)

      Sil
  5. Çok güzel olmuş, çok beğendim ve o tüllü külot da cok ıyı fıkırmıs: )

    YanıtlaSil
  6. Takım harika omluş canım,ellerinize sağlık,e tütüsüz olmaz tabii ki prenses Ada,çok öpüyorum sizi:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler Tuba cım ,tütüyü giydirince zaten yerinde duramıyor sürekli dans ediyor,bizde sizi çok öpüyoruz:)

      Sil
  7. canım benim harika olmuş.. eminim adacığıma da çok yakışmıştır..kilota ayrıca bayıldım.. annecinin aklına eline sağlık.
    bu arada dedemiz iyidir inşallah..
    sevgiler..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim Sevgi cim ,hemde çok yakıştı,annem adına da çok teşekkür ediyorum.Allah a şükür dedemiz çok iyi:)Sevgiler

      Sil
  8. Tatlım harika olmuş, bayıldım hepsine. Ellerine sağlık, ohh keyifle giyer artık prenses.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim canım,yapamam zannediyordum ama oldu, o kadar keyifle giyorki teyzesi çıkartmak istemiyor üstünden :)

      Sil
  9. Merhaba blognuzu beğendim hemen izlemeye aldı.Ada çok tetlıymış Allah bağışlasın.Emini çok tatlı olacak giyince de ellerinize sağlık.Dedeye geçmiş olsun bir daha hasta olmaz inşallah.Ben de sizi blogma bekliyorum umarım kırmaz bize katılırsınız sevgiler:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba beğendiğinize sevindim ,amin Allah herkesin evladını bağışlasın.Dedemiz içinde teşekkür ederiz.Memnuniyetle bende size katılıyorum sevgiler.

      Sil
  10. ayyy nasıl güzel olmuş Öznur cum...hem annenin,hem senin ellerinize sağlık,çok şeker bişey bu,Ada ya çok yakışıcak eminim,güle güle giysin canım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler ablacım beğendiğine çok sevindim ,üstüne giyince gerçekten çok güzel oldu Ada adına da teşekkür ederim:)

      Sil
  11. Ne güzel olmuş ellerinize sağlık.Ada çok şanslı maaşallah.Güle güle giysin

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler canım ,şimdiki çocukların hepsi şanslı :)

      Sil
  12. merhaba tesadüfen buldum sayfanızı ve bakındım da gayet güzel şeyler var ellerinize sağlık ....benimde bir blogum var eğer göz atmak ve sitem hakkında yorumlarınızı benimle paylaşırsanız çok çok çok mutlu olucam şimdiden teşekkürler...
    www.hamarathatunum.com

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba beğenileriniz için teşekkürler ,bende bakıcam blogunuza memnuniyetle ...

      Sil
  13. Bayılıyorum tütülü kızlara.kız cocugun varsa tütüsü mutlaka olmalı:)))) ellerine sağlık cmm

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim canım Allah sana da hayırlısıyla birde kız versin inşallah :)

      Sil