İzleyiciler

8 Nisan 2013 Pazartesi

Ada ve Yusuf buluşması

Geçen hafta işyerinden ayrılan arkadaşımızla buluştuk iş çıkışı çocuklarla birlikte Ada Yusuf ile çok küçükken karşılaşmıştı şimdi ikiside kocaman oldular.İlk karşılaştıklarında Ada hemen koşup Yusuf a sarıldı sonra elele tutuşup yürüdüler birlikte çokta yürüdüler sayılamaz koştular biz gelene kadar mağazanın vitrinine girmiş Yusuf Ada da arkasından koşuyor buraya gel diye baktık Ada ve Yusuf vitrinde poz veriyorlar Neslihan teyzeleri de sağolsun bu anı çekti anneler de arkada vitrin tanıtımı yapar gibi. Daha sonra oturup çay içtik birşeyler yedik eski günlerden konuştuk biraz çocuklar baştan istemediler sonradan ikiside yediler biribirilerinden özenerek.Çok fazla oturulmuyor tabi çocukalarla oyuncak mağazasına girdik orada o kadar eğlendiler ki bizde orada oturup sohbet ettik yapacak birşey yok önemli olan çocuklar.
Yusuf İhsan,Elif Ada,Zeynep İdil Ada ile Yusuf un ikinci buluşmaları ilk buluşmada Yusuf yeni doğmuştu biz onu ziyarete gitmiştik.

Şimdi ikisi de kocaman oldular






 Kuzumun parmağı kesildi vitrinin camın da onu gösteriyor Neslihan teyzesi de çekmiş 






18 yorum:

  1. Senin ojelerin de mi var,yerim seni:)Vitrindeki hallerine bayıldım çok tatlılar:)Zaman ne kadar çabuk geçiyor değil mi canım.Siz yemek yerken onlar hiç mi oturmuyor,biraz oturuyorlardır değil mi?Korkutma beni:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet Tuba teyzesi Ada artık tam bir süslü kokana oldu renk renk ojeleri var:)Kesinlikle zaman çok çabuk geçiyor canım bizde küçüklük fotolarına bakarak bunu en kısa zamanda güncellemek gerek dedik ve bu buluşmayı gerçekleştirdik diğer arkadaş gelemedi ama,Canım Ada oturdu zaten normalde de oturur bizimle yemek yer ama Yusuf pek fazla oturmadı Ada da o yüzden kalktı koşturdular,erkek çocukları biraz daha hareketli oluyor arkadaşımda canım benim sürekli koşuyor peşinde yani biz sadece oyuncakçıda onlar oynarken rahat oturup muhabbet edebildik :)seni korkutmak gibi olmasın ama canım:)

      Sil
    2. :(İnşallah alışrırabilirim en azından yemek yerken oturtmaya.Maşallah demek ki Ada kuzusu gerçekten uslu ve söz dinliyor:)Yusuf'un annesine sabırlar o zaman,olsun yine de çok eğlenmişsiniz:)Çok öptüm sizi:)

      Sil
    3. Alıştırırsın canım sen inanıyorum sana şimdi den daha yemeğe gittiğiniz de mama sandalyesine oturt kucağına alna önüne da tabak ta birşeyler koy çok kolay alışır,Ada'ya ben hep öyle yaptım tabi şimdi artık sandalyede de oturuyor hatta servis açılınca annecim garson abi nerde neden yemeğimi getirmedi diyor sonrada yemek yerken annecim sen birşey isteyeceğin zaman bana söyle ben garson abiden isterim diyor,Bizde çok öptük sizi :)

      Sil
  2. Oh nasıl da güzel eğlenmişler...eski dostlarla buluşmak çok iyi gelir insana

    Daim olsun canım

    Sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sağol canım gerçekten çok eğlendiler hatta ayrılırken ikisi de ağladılar,eski dostlarla buluşmak gerçekten çok iyi geliyor devamını yapacağız inşallah...
      Sevgiler

      Sil
  3. Pıtırcığııım ne şirin çıkmışsın sen Ada cım,vitrin pozları çok hoş :))Yusuf ta,Zeynep te çok tatlılar maşallah :)
    Canım,çocuklu gezmeler ya çocuk parkında yada oyuncakçıda son buluyor hep :))büyüyene kadar böyle.güzel günlerinizin çok olması dileğiyle, öpüyorum çok sizi :)
    not: Ada cığımın parmağı kesilmiş,sanırım minik bişey,nazarlık olmuş.geçmiş olsun.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler ablacım vitrin pozlarını bende çok beğendim gerçekten :)aynen öyle bizimkide oyuncakçıda son buldu olsun bunlar çok güzel günler:)hepimizin böyle güzel günleri çok olsun bizde sizi çok öpüyoruz prensesim le:)
      Evet Ferda teyzesi kuzum un parmağı kesildi küçük bir kesik çok teşekkür ederim Ada adına:)

      Sil
  4. sarı papatyam nasılda mutlu zaman geçirmiş arkadaşıyla.. çok güzeller maşallah.. ojelerde pek yakışmış kuzuya..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler Sevgi teyzesi gerçekten güzel zaman geçirdiler,kırmızı ojeyi kendisi seçti:)

      Sil
  5. Geçmiş olsun,minik parmak kesilmiş, ufak bi şeydir inşallah, çabuk geçer.Onların oyunlarını seyretmek çok hoş oluyor, minik kazalar olmasa daha iyi ama düşe kalka büyüyecekler, maşallah ikiside çok şeker:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler Sema teyzesi vitrinin canımda kesildi küçük bir kesik,evet gerçekten oyunlarını izlemek güzeldi küçük kazalar hiç olmasa iyi ama malesef:)

      Sil
  6. Maaşallah çok tatlı ya ben kız çocuk hastasıyım helede böyle tatlı kız çocuklarına bayılıyorum kırkbirkere maaşallah ona.
    Geçmiş olsun minicik parmağının kesiğine.Benim yerime ufak bir öpücük kondur annesi parmağına:)
    sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler Derya teyzesi Allah sana da Ada gibi bir kız versin inşallah. Tabiki canım akşam gidince bir öpücük kondururum senin için :)bizde öptük sizi sevgiler

      Sil
  7. maşallah kuzuma ne güzel zaman geçirmişler inş. hep o güzel yüzleri güler..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler canım güzel zaman geçirdiler ,inşallah hepimizin evlatlarının yüzü hep güler:)

      Sil
  8. :) merhabaaaa.maşallah allah onu size bağışlasın..böyle buluşmalar çok keyifli olsa gerek ben de henüz yeni bir anne adayı olarak şimdiden sohbet mevzularımız bile değişti önceden hiç sevmezken bebek muhabbetini şimdi içinden çıkamıyoruz hele bir de buyudukçe nasıl olacak kim bilir? takipteyim sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba hoşgeldiniz blogumuzu ve anne olarak aramıza çocuk bambaşka birşey muhabbeti bile herşeyden güzel ,büyüdükçe daha da güzelleşiyor Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin sevgiler:)

      Sil