İzleyiciler

12 Nisan 2013 Cuma

ADA'NIN YENİ YAZLIK ÇANTASI,TARAĞI VE MENDİLE GERİ DÖNÜŞ

Prensesim e dün akşam H&M den yazlık çanta aldık yine kendisi seçti çok hoşumuza gitti sanki önceden de buna benzer şeyler vardı ,tarağı artık küçük geldiği için yeni bir de fırça aldık tabiki onuda kendisi seçti vazgeçilmezi Hello kityy hatta kasada annecim ben kendim vereceğim ödemeyi de ben yapacağım dedi bende izin verdim kendi özgüven i oluşması için,çünkü böyle durumlarda kendine güveni artıyor kasada ki kızlar çok sevdiler prensesimi Ada'da oradan ayrılırken onlara kolay gelsin ablacım deyip öpücük attı.Eve geldikten sonra oyun oynadık ben onun arkadaşı oldum aramızdaki geçen konuşmalar da aynı büyük bir kız gibiydi.
Ada :arkadaşım ben tekaşıma(tek başıma) mağazaya gittim
Ben: neler aldın arkadaşım
Ada :kendime bu çantayı bide holö kıtyy(hello kityy)li tarak aldım
Ben :güle güle kullan arkadaşım çok güzelmiş
Ada:aldım bide ödeme yaptım tekaşıma
Ben:nasıl ödeme yaptın
Ada: kre kartıyla(kredi kartı)
çok komikti ya bide çantasına benim rujumu koymuş.




Bu aralar Ada tekrar mendile dönüş yaptı emziği bıraktıktan bir 15 gün falan sonra mendili de bırakmıştı ama neredeyse 2 haftadır yine mendil koklamaya başladı bende bir şey demiyorum ,ama eskisi gibi hiç elinden bırakmadan koklamıyor uyuduktan sonra elinden bırakıyor ve gece bir daha almıyor sanırım buda bir süreç aslında sürekli kullandığı bir uyku arkadaşı vardı onu zaten hiç bırakmadı bu ara tekrar mendil de katıldı onlara uyku arkadaşının olması benim içinde çok kolay oluyor onunla yatıyor bende masal anlatıyorum genelde 1 tane yada kitaptan okuyorum ama bu bazen 2 hatta bazı geceler 3 masala kadar çıkıyor dün akşam da 3 masal sonrasında anneciğim beni yatağıma götür dedi.Masal okurken bazen bizim yatağa alıyorum sonra götürüyorum bizde bu ara durumlar böyle işte artık bahar geldi bundan sonra herşey daha güzel olur umarım herkeze mutlu hafta sonları bu hafta sonu bizim doğum günü partileri var. 

17 yorum:

  1. Maşallah Ada'ya çok da kibar,teşekkür edermiş ablalarına:)Ne güzel Öznurcum artık uyku düzeniniz oturmuş sizin,herşey rayına girmiş:)Sana arkadaş Ada bu saatten sonra,ne güzel:)Çantasına da tarağına da bayıldım,güle güle kullansın fıstık:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet Tuba cım artık Ada bana gerçekten arkadaş oluyor birlikte oturup sohbet ediyoruz benimle büyük gibi konuşuyor,tabi arada gece uyanmalar yine oluyor şiş yapmaya falan kalkıyor gece.Beğendiğin için teşekkürler özellikle tatil de kullanır diye düşündüm alırken :)

      Sil
    2. Şiş mi:)Güle güle kullansın canım,inşallah süper bir tatiliniz olur:)Bu arada d.günlerinden kareleri bekliyorum:)

      Sil
    3. Canım ya ben yanlış yazmışım pardon Ada söyler gibi olmuş :)İnşallah canım Haziran'ın 9 da gideceğiz Allah kısmet ederse, d.gününden kareleri hafta başında yayınlarım canım:)

      Sil
  2. kız çocuğu başka mı desem bilemedim.. ama anneye daha bir arkadaş oluyor sanki.. zevkler aynı, duygular aynı.. çok şanslımıyız ne :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet canım kız çocuk anneye arkadaş her zaman ,kesinlikle zevkler aynı konusuna katılıyorum Ada'ya her kez anasın kızı bu aynı demeye başladı,bence de şanslıyız Allah isteyen herkeze kız evladı versin:)

      Sil
  3. ay birde içine rujmu koymuş bu kızlar çok kokoş yahu çok tatlı aldığınız şeyler :) 3-4 yaşlarına gelince bıcır bıcır konuşuyorlar böyle sonra laf yetiştiremiyoruz :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler teyzesi kokoş valla benim kızım artık kendisi bile ben kokoşum demeye başladı:)aynen öyle Güzin cim söylediği laflar karşısında kalıyorum ne diyeceğimi bilemiyorum bazen:)

      Sil
  4. Tarak çok ciciymiş... Geçtiğimiz hafta ben de H&M ye gittim Dossama birşeyler buldum fakat tam 10 dakika kasiyeri bekledim gelmeyince sinirlenip öylece bıraktım çıktım. Aklımda da kalmadı değil alacaklarım. Tekrar gitmeyi istiyorum aslında. Bu arada çocuklar emzikten zor ayrılıyorlar bakalım Dossam nasıl ayrılacak. Uyku arkadaşının olması ve masalla uyuması benim de en çok istediğim uyku şekli ama daha 8 aylık bebeğime bu yetiyi nasıl kazandırırım hiç bilmiyorum. Mutlu bir hafta olsun...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler canım,gerçekten güzel şeyler var bencede git tekrar.Biraz daha büyümesi gerekiyor canım uyku arkadaşı için ama 1 yaşında verebilirsin artık yavaş yavaş:)

      Sil
    2. Evet kesinlikle tekrar gideceğim. Hımmm 1 yaşında deneyeceğim gelişmeleri mutlaka yazarım :)

      Sil
    3. Gelişimlerle ilgili postu bekliyorum canım:)

      Sil
  5. Güven açısından butür sorumluluklar vermek çok iyi geliyor çocuklara,Ada cımda ödemesini yapmış,öpücük bile atmış görevlilere maşallah :) kendine güvenen,sıcacık bir kız Ada cım :) Anne-kız diyalogunuza da bayıldım Öznur cum :))
    Ayrıca çanta ve tarak çok güzeller,güle güle kullansın kuzum :)
    İyi ki aklıma getirdin;Nazda bu aralar pijama kolunu emmeye yeniden başladı,tesadüfe bak. Bunuda bırakacaklar günü geldiğinde.
    öptüm ikinizi de :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet ablacım gerçekten öyle ,kasadaki kızlar bayıldılar Ada'ya:)Kendisi seçti ikisinide,evet ya günü vardır die bende ellemiyorum bırakırlar inşallah ikiside bizde öptük sizi:)

      Sil
  6. Uyku arkadaşı iyi bi şey heralde kendiliğinden uyuması ne güzel
    çantası va tarağıda çok şirin, güle güle kullansın

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet canım Ada bütün gece uyku arkadaşına sarılıp uyur. Beğendiğine sevindik teyzesi teşekkürler:)

      Sil