İzleyiciler

20 Nisan 2013 Cumartesi

HAFTA SONU İKİ DOĞUM GÜNÜ PARTİSİ

Geçtiğimiz hafta sonu cumartesi pazar iki doğum günü partisine katıldık.Cumartesi Sedanur'un Ada'nın kankası olur kendileri 13 yaş partisini yaptık ,ben Sedanur büyük olsada yine duramayıp biraz süsleyeyim dedim ve biraz balonla falan süsledik benim Ada'nın doğumgünü için yaptığım sandalye süslerini falan götürdüm birşeyler yaptım işte ,parti olurda süslemeden olurmu hiç ,Ada'ya da tütüsünü giydirdim bir daha nerede giyecek seneye zaten küçülür bide başka yaparım die düşünüyorum ,işte ilk partimizin resimleri








Ada Hayal'li çok sevdi bütün gece yanından ayrılmadı hatta kucağından bırakmak istemedi




İkinci doğum günümüzde Ada'nın arkadaşı  Kıvanç'ın 3 yaş partisi ben akşam dan gidip süslemeleri yapacaktım öyle konuşmuştuk ama malesef bir gece öncede doğum günü olunca gidemedim.Küçük yaş grubu partileri daha çok çocuklara yönelik olduğu için çok seviyorum süslemeler pasta herşey onlara göre yapılıyor.Ada ile Kıvanç'ın arasında 24 gün var Kıvanç pastasını üflerken Ada'ya pek fazla üfletmek istemedi çocuk nede olsa bir anları bir anlarını tutmuyor tabi Ada cım da biraz kızdı ona resimlerde belli zaten.Gündüz doğum gününü kutladık akşam da bizim grup ve Öznur un halaları orada kaldık biz her doğum gününden sonra gecede devam ederiz kutlamaya ama bu seferki daha bir güzel oldu Öznur un halasının damadı saz çalı biz söyledik ,çocuklar oynadı bizde acayip eğlendik gerisini resimler anlatsın ...













12 yorum:

  1. ya çocuklar birbirinden güzel. seni kızı tütüsüyle görünce aklıma direk pespembe lolipoplar geliyor onun kadar güzel ve tatlı :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim Güzincim ,Ada için yaptığım benzetme çok hoşuma gidiyor bende artık lolipopum diycem bundan sonra kuzuma ve bu adı ona senin yakıştırdığını anlatıcam eminim büyüdüğünde bunları okurken çok mutlu olur :)

      Sil
  2. Doğumgünü kızını ve oğlunu kutluyorum,nice yaşlara:)Öznurcum Ada'ya tütüsünü giydirirerek çok iyi yapmışsın,iyice hevesini almış olur prensesim:)Bebek kucağında resmine bayıldım çook tatlı:)Bir kardeş çok yakışacak Ada'ya,bak baby shower da yaparız;)Benim aklıma sen eğlendik deyince alt komşu geldi nedense:))Ben bu konuda çok gıcık bir komşuyum da:))Sanırım yalnız çok kaldım bekarken ondan öyle oldum:)Çok öpüyorum sizi:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Doğumgünü kızı ve oğlu adına teşekkür ediyoum Tuba cım:)evet canım zaten tütünü giyceksin deyince çok mutlu oldu:)Kardeş konusunda çok detliyiz zaten teyzesi acayip şekilde kardeş istiyor bu aralar ağlıyordu hatta geçen gün biliyorum benim kardeşim olmıycak die,valla baby shower işi iyi fikir yaparız tabi canım Ada abla oluyor baby shower ikisi bir arada:)hayırdır canım neden alt omşun geldi aklına merak ettim?bizde çok öptük sizi:)

      Sil
    2. :)))Yani ses gitmiştir komşuya diye:))Ben bu konuda çok gıcıktım;ama şimdi alt komşumuzu her görüşümde özür diliyorum,çünkü Ege sürekli yerlere birşeyler atıyor.Çok şükür ki anlayışlı biri.Bekarken gündüz de bazen uyurdum ben,ses olunca alırdım elime sopamı karolifere vururdum:)Anne olunca insan daha töleranslı olmayı öğreniyormuş.O zaman hep derdim ki,birgün kocaman bir aile olacağım gürültüyü ben yapacağım.Sana özeniyorum,kocaman bir ailen var:)Ada kuzum kardeş istiyormuş kıyama,Allah en hayırlı zamanda nasip etsin,sana zorluk olmadan su gibi olsun herşey:)

      Sil
    3. Evet canım kesinlikle anne olunca herşeyi daha iyi anlıyorsun çocuk bu atıcakta zıplıycakta ses oluyor ister istemez,evet kalabalık aile olmak gerçekten çok güzel benimde eşimin tarafı oldukça kalabalık güzel bende seviyorum kalabalık olmayı hepimiz bir araya gelince özelliklede tam bir curcuna oluyor maaile:)Ada eşimin tarafında 11 .torun bir kardeşi olursa 12 olacaklar yani şuan bir futbol takımı kadarız hayırlısı ne zamansa inş. bir kardeş düşüneceğim lolipopuma,Allah isteyen herkeze versin:)

      Sil
  3. iki doğum günü cocuğunu da kutluyorum Ada çok tatlı olmuş öpüyorum yanaklarından sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler doğum günü çocukları adına,Ada da öpüyor sizi:)

      Sil
  4. ne güzel iki parti birden.. çok eğlenmiştir ada kız.. allah uzun ömürler versin..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet canım dolu dolu parti ile geçen bir hafta sonu oldu Ada çok eğlendi özellikle de kıvanç ın kinde nede olsa yaşıtlar :)

      Sil
  5. Miniklere sağlıklı mutlu yıllar diliyorum :) Ada yine yakmış ortalığı,nasıl güzel,birde güzelliğinin farkında ya,nasıl poz vermiş bıdık :))) öptüm sizi :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim ablacım doğum günü çocukları adına:)Valla hemde nasıl farkında teyzesi bu aralar çok havalı oldu :) bizde öptük sizi :)

      Sil