İzleyiciler

3 Kasım 2013 Pazar

ANNEANNEMİZİN AMELİYATI

Annem ameliyat olalı dört ay oldu fakat ben çok uzun ara verdiğim için postları sırayla yayınlamak istedim ve dört ay öncesine döndüm. En son Bodrum tatil postumuzu yayınlamıştım biz tatile gitmemize bir hafta kala annemin ameliyat olacağı belli oldu iptal edelim dedik ama annem önceden rezervasyon yaptınız koca sene çalışıyorsunuz zaten bir hafta sonra döneceksiniz diye iptal ettirmedi biz tatilden döndükten bir gün sonra annemi hastaneye yatırdık 21 haziran cuma günü için ameliyat günü verilmişti gün geldi çattı ve annem ameliyatını oldu hayırlısıyla 5 saat süren çok zorlu bir ameliyattı hele o ameliyathane kapısında bekleyişimizi hiç unutamıyorum yanımda olan bütün kuzenlerim akrabalarım komşularımız bizi çıkana kadar yalnız bırakmadılar sağ olsunlar ameliyattan sonra eşim ile birlikte dr. u konuşmaya çağırdı annenizin göğüsünü komple aldık ve birde koltuk altı lenf bezlerini temizledik bilginiz olsun zaten biz göğüs ün alınma ihtimali olduğunu ameliyata girmeden biliyorduk ama kesin değildi. Allah a şükür ameliyatı başarılı geçti şuan da tedavisi devam ediyor kemoterapi görüyor çünkü anneannemizin hastalığı meme CA Allah kimseye göstermesin nerede varsa acil şifalar versin bizim anneannemize de inşallah ...




 Ada anneannesini ziyarete geldi annem Ada yı görünce o kadar mutlu oldu ki gözlerinin içi parladı resmen :)
Dede si ile birlikte anneannesini çiçek getirmiş kuzum :)

22 yorum:

  1. çok çok geçmiş olsun, Allah bir daha yaşatmasın

    YanıtlaSil
  2. Allahım acil şifalar versin anneciğine,instagram dan biliyordum zaten ama burdan da yazayım;geçmiş olsun dileklerimi ilet canım anneciğine. Allah kimselere vermesin.

    YanıtlaSil
  3. Amin ablacım şu kemoterapi sürecini de hayırlısıyla bir atlatırsa inşallah daha iyi olacak iletirim amin Allah kimseye göstermesin.

    YanıtlaSil
  4. Çok geçmiş olsun Öznurcum
    inşallah artık, eskisinden de iyi olur
    Sevgiler

    YanıtlaSil
  5. Öznurcum çok geçmiş olsun ,inşallah tedavisi de çabuk biter. İnşallah sağlığına çabuk döner, çok güzel günleriniz olur..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok sağol Sema cım pazartesi günü son kematorepi sini aldı bitti inşallah bundan sonra da 1 ay ışın alacak canım bakalım inşallah hepimizin güzel günleri olur güzel dileklerin için çok teşekkürler:)

      Sil
  6. çok geçmiş olsun. allah başka acılar göstermesin sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler canım benim amin hiç birimize Allah acı göstermesin inşallah.

      Sil
  7. Öznur' cum annen inşallah çok iyi olacak, Adayı öptüm, annene selamlar : )

    YanıtlaSil
  8. canım çok çok geçmiş olsun..allah şifa versin anneciğine inşallah.

    YanıtlaSil
  9. allahım basımızdan eksıt etmesın onları..huzurlaaa yaslansın hepsı :( sevgıler canım

    YanıtlaSil
  10. çok geçmiş olsun.. rabbim şifasını versin..

    YanıtlaSil
  11. Canım çok çok geçmiş olsun,çok şükür ki bu kadar büyük ve güzel bir ailesiniz:)Allah annene sağlıklı,uzun ömürler versin canım,öpüyorum sizi:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım çok teşekkürler evet sağolsun lar her kez yanımızdaydı bunlar sadece çeyrek i bile değil amin Allah hepsine sağlıklı uzun ömürler versin bizde öpüyoruz:)

      Sil
  12. Ama hala dönemedin buralara ??? iyimsin ??? bu arada benim yeni blogum http://ilknurolmez.blogspot.com/ beklerim, takipçim olursan sevinirim, facebook sayfamı da beğenirsen, arkadaşlarına tavsiye edersen çok mutlu olurum https://m.facebook.com/profile.php?id=271999649591896 sevgilerle :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet canım dönemedim bir türlü,Allah a şükür iyiyim yeni blog unu hemen takibe alıyorum bu arada instagram a daha çok paylaşım yapıyorum adaoznur ing. varsa oradan takip edebilirsin.

      Sil