İzleyiciler

18 Ekim 2012 Perşembe

BAYRAM ALIŞVERİŞİ


                        

  Bayram için Aduş'a kıyafet almaya gittik bir gece önce annemlerin orada gezdik ama gönlüme göre hiç bir şey bulamadım o yüzden forum istanbul'a bakmak istedim. Ada burayı çok sever özelliklede tırtıla binmeyi girer girmez daha mağazalara bakamadan hemen tırtıla gittik babamız gece nöbetinde olduğu için nano ile birlikte geldik zaten bayramlıklarını nanosu alacaktı...











Ada kendine yine arkadaş buldu biraz büyükler ama abiyi ablayı çok sevdi hatta kızın peşinde balon yapan ablam nerde diye dolaştı durdu mothercare de biz Ada'ya kıyafet bakarken oda oradakilerle oynadı, ablası üfledi Ada patlattı baloncukları sonra onlara abide katıldı oda Ada'ya üfletti tabi bizimki mest oldu. Sonunda alacaklarımızı aldık annanemize teşekkür ederiz alıkları için birde elc'den oyuncak küvet aldı bebeklerini yıkamaya çok meraklı kuzu ... 






 Krispykreme de tatlı zamanı ben tepsiyi masaya getirir getirmez kuzu anne içecek nerede dedi:) 











Oyuncaklarımız ve yeni cicilerimiz annanemiz mutlaka her bayram Ada 'ya kıyafetlerinin yanında birde hediye olarak oyuncak alır küveti o aldı . Uzun zamandır çiş yapan bebek diye tutturmuştu ama daha öncede baktık hoşumuza giden olmadığı için almamıştır bu sefer beğendik fiyatı da uygundu aldık şimdi çok severek oynuyor bibaronu na gerçek su doldurup içirince çişini yapıyor ben bile oynuyorum :) Bebeğini küvette yıkıyor onada gerçek su doldurmak istedi ama ona henüz izin veremiyorum ortalığı ıslatır die .





spongebop , arkadaşı birde sangalangoz Ada'nın deyimiyle salyangoz diyemiyor kuzu :)


Bayramlık cicilerimiz ;








6 yorum:

  1. Merhabalar :) Bloğuma bıraktığınız yorumla sizi buldum ve ekledim :) Ada da çok tatlıymış maşallah..Rüya'da da aynı bebekten var sadece rengi mavi :) Hatta küvetlerimiz bile benziyor :) Ada kaç yaşında :) Görüşmek üzere ben de beklerim :)

    YanıtlaSil
  2. Merhaba ekledim sizi :) Bende teşekkür ederim, maviside vardı evet ama Ada pembesini beğendi.Ada 2,5 yaşında,Rüya bizim ablamız sayılır kaç yaşında? Rüya'da çok tatlı özelliklede saçlarına bayıldım maşallah:)Görüşmek üzere sevgiler Rüya 'yı öpüyoruz çokk:)

    YanıtlaSil
  3. Cicileri çok güzel Ada'nın güle güle kullansın.Tırtıla bindirmek için sabırsızlanıyorum ben de,ne kadar da mutlu olmuş Ada'cık:)İyi bayramlar:D

    YanıtlaSil
  4. Teşekkür ederiz beğendiğiniz için. Ada ilk tırtıla bindiğinde 11 aylıktı, Ege şuanda kaç aylık? çok mutlu oluyor Ada hatta her seferinde 2 tur biniyor:)Size de mutlu bayramlar :)

    YanıtlaSil
  5. Merhaba, bizde geldik Ada ablamızın bloguna :) Takipteyim, bana da beklerim, güzel paylaşımlarda bulunmak dileğiyle :)

    YanıtlaSil
  6. Merhaba hoş geldiniz:)bende ekliyorum sizi görüşmek üzere sevgiler :)

    YanıtlaSil