İzleyiciler

5 Aralık 2012 Çarşamba

EŞİMİN DOĞUM GÜNÜ İÇİN HAZIRLIK

Aralık ayında bir sürü doğum günü var 11 Aralık'ta eşimin doğum günü tabi ki ben on beş gün kadar öncesinden ne yapacağımı düşünmeye başladım:) İlk önce Ada ile birlikte babasına hediye almaya gittik. Hem kendi adıma hemde Ada'nın adına hediyelerimizi aldık. Annemle birlikte gitmiştik oda aldı hediyesini gitmişken. Hediye işini hallettik sıra diğer planları yapmaya geldi ben kafamda bazı şeyleri tasarlamıştım zaten hemen arkadaşları arayıp yardım istedim çünkü onlar gündüz karşıda oldukları için bazı şeylere arkadaşıma söyledim yapması için.Benim işim avrupa yakasında olduğu için halledemiyorum sağolsun Aysun'cum halletti. Eşimin haberi olmadan ona güzel bir doğum günü süprizi yapacam ona Allah kısmet ederse inşallah. Süpriz doğum gününden sonraki postta. Kuzucuğum yine forum a gitmişken kendine deniz kızı barbie aldı orada çalışan ablası ile birlikte seçtiler diğer personellerde Ada'yı çok sevdi sen buraya hep gel dediler tabi bizimkide oyuncak delisi herkese tamam ben yine gelicem buraya dedi. yılbaşı hazırlıkları başlamış çok güzel süslemişler her yer ışıl ışıl kuzumu yılbaşı geyiğinin üstünde resim çektim görür görmez annecim ben bunun üstüne binmek istiyorum dedi.


























10 yorum:

  1. Babasının doğum günü hazırlıkları Ada'ya yaramış:) Küçükken barbie ler çok seviliyor ya, kendi barbie mi hatırladım:) Kimbilir nasıl sevinmiştir Ada (gerçi kesin başka barbiesi de vardır, yeni nesil 1-2 ile yetinmez:))

    YanıtlaSil
  2. Evet canım her zamanki gibi Ada' ya yaradı:) Benimde vardı barbie m çok severdim Ada da çok seviyor.Şimdilik bir tek bu ama babaannesinden sihirli kanatlar barbie istiyor:)

    YanıtlaSil
  3. Arkasında Noel baba olan resme bayıldım,çok tatlı olmuş:)Kimbilir neler hazırlıyorsun eşine,merakla bekleyeceğim.Bu ara bol bol doğumgünleri var,çok güzel,herkes kış çocuğu mu ne:P

    YanıtlaSil
  4. Evet canım bu ara bol bol doğum günü var gerçekten benimkide Aralık ta :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aaaa öyle mi,kaçında?

      Sil
    2. 22 Aralık ta canım benimkide eşimle aramızda 11 gün var:)

      Sil
    3. Çook güzel canım,harika bir sayı 2 ve 2 birlikte,nice yıllara şimdiden öpüyorum cannım:)

      Sil
    4. Çok teşekkür ederim canım benim bende seni öpüyorum :)

      Sil
  5. Sarı prensesi çok sevdim, kaç yaşında acaba:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler canım 3'ün içinde Mart ta 3 yaşını bitirecek:)ama ben 2,5 diyorum hala:)

      Sil