İzleyiciler

3 Aralık 2012 Pazartesi

HAFTA SONUNDAN KARELER

Cumartesi günü kayınvalide me annem ,yengemler falan bizim taraf geldi .Görümcemler de vardı Nisa ablasıyla Ada çok güzel oynadı uyutmak için aşağıya indirdim Nisa ablası bizdeydi uyumak istemedi bende Ada'cım uyu sen Nisa ablan sen uyandığında burada olacak dedim zorla uyuttum. misafirlerimiz bize kahve içmek için indiler ,kahvelerini içip gittiler Ada uyurken uyanık olsaydı annemin arkasından kesin ağlardı zaten.
Saat 7:30 gibi eşim ablalarını eve götürdü tam onlar gidince bizimki uyandı ve hemen odaya gidip annecim Nisa ablam nerede diye başladı ağlamaya ama anne ben uyandığımda bizde olacaktı neden gitti diye kıyameti koparttı,ben de kızım yarın Nisa ablanın  doğum günü bak biz onlara gideceğiz diyorum yok susmuyor , aradım babasını tam da yeni arabadan iniyorlar dedi  hemen Nisa yı geri getir  Ada çok ağlıyor dedim. Nisa ablasının geleceğini duyunca daha sustu, gelince birlikte boya yaptılar , yapboz yaptılar yediler içtiler çok mutlu oldu.Hatta benim arkadaşım annecim o deyip durdu yatağını bile hazırlarken ben sana yardım edeyim anne arkadaşım yatağını açalım çok mutlu oldu kuzucum.
Pazar sabahı yataktan kalkıp hemen ablasının yanına gitti onu kaldırdı ben kahvaltıyı hazırlarken çizgi filim izlediler ,babamızda sabah 5:30 da balığa gitmişti ama sadece iki tanecik tutabilmiş saat 10 da geldi. Kahvaltı hazırlarken Ada sürekli gelip anne hazır mı diye sordu , sonra ablasına ve babasına gidip kahvaltı zamanı hadi gelin dedi :) Kahvaltımızı yapıp çıktık evden Nisa ablasını eve bırakıp halasını ve Ceyda ablasını alıp hediye almaya gittik. Babası bizi bıraktı halasına Nisa ablası dersaneye gitti bizde evi süsleme içine giriştik Ada o kadar mutlu oldu ki ben balon şişirdi , bantla yapıştırdı duvarlara ben süsleme çocuğuyum deyip durdu ve işte hafta sonun , doğum gününün resimleri.           
                                                                    
                                                                































                                           Doğum günü hazırlıkları:)





Halası kızımın saçlarını balık sırtı ördü:)





Nisa ablamızın doğum günü










Çılgın kuzenler :)
















                                               Torunların  bir kısmı :)







2 yorum:

  1. Ne güzel bir gün olmuş,ne güzel fotoğraflar:)Küçük çocuklar çok seviyorlar abilerini,ablalarını.Sevgiyi hissedebiliyorlar ve bağlanıyorlar.Nisa ablasının doğum günü kutlu olsun,yine harikalar yaratmışsın canım,öptüm:)

    YanıtlaSil
  2. Evet canım Ada kendinden büyüklerle oynamaya bayılıyor:)Nisa 'nın adına teşekkür ederim canım sana.Süsleme yapmaya ben gidince aniden karar verdik önceden planlasaydım dedim keşke daha güzel olurdu ama yinede yaptık bir şeyler, bende çok öpüyorum canım :)

    YanıtlaSil