İzleyiciler

25 Aralık 2012 Salı

MİM'lendim :)

   Sevgili arkadaşım http://huzurluev.blogspot.com/ blogunun sahibi Sema'cım beni  mimlemiş bu benim ilk mim'im çok teşekkür ederim. Gelelim soruları cevaplamaya:)

1. Mim - Blok Listemde Görmek İstediklerim ve İstemediklerim ?
  İstediklerim : Blogum da öncelikle iyi niyetli kimse için kötülük düşünmeyen,sevecen , arkadaş canlısı insanların olmasını istiyorum. Bloglarda paylaşılan postların hepsini okuyorum genelde, özellikle de çocuklarla ilgili paylaşımlar da değişik fikirler edinmek birbirimizle paylaşmak çok iyi oluyor.
Yazdığım postlara yorum yapıldığı zaman çok mutlu oluyorum arkadaşlarımın bana değer verdiğini anlıyorum.Bende çoğu zaman yorum yapmaya çalışıyorum ve benim yazıma yorum yapan arkadaşlara her zaman cevap yazıyorum bende onları değerli görüyorum.Benim yazılarına yorum yaptığım arkadaşların da zaman ları belki her zaman olmaya bilir ama zaman buldukça kısa da olsa bir cevap yazmalarını bekliyorum.Bazı arkadaşlar sürekli paylaşımda bulunuyorlar özellikle onların yazdıklarını okumadan ve yorum yazmadan kesinlikle geçmiyorum. Ben ilk blog açtığım da çok fazla paylaşımda bulunmuyordum, paylaşımları ma yorumlar gelmeye başlayınca bu durum çok hoşuma gitti ve artık sık sık paylaşımlarda bulunuyorum. Bu güzel paylaşımlar ve yapılan yorumlar sayesin de güzel arkadaşlıklar kuruyoruz, birbirimizi daha iyi tanıyoruz.Ben bu arkadaşlıklarımızın devam olmasını ve hatta ilerleyen zamanlar da çoluklu çocuklu bir toplantı yapmak isterim.Ayrıca Sema' cı mında dediği gibi çekilişleri seviyorum ama itiraf edeyim ki bana çıksa daha çok mutlu olurum :) doğum günü ve kutlama paylaşımlarına bayılırım kesinlikle okumadan geçmem :)

  İstemediklerim : Blogumda insanlar hakkında kötülük ve  art niyet düşünen , terbiyesizce alaycı tavırlar olan şeyleri görmek istemem açıkçası. Bence burada güzel arkadaşlıklar kuruyoruz, bu tür kişiler bizlerden uzak olsunlar.

2.Mim - Yeni Yıl Dileklerimiz ?
  Yeni yıldan öncelikle Allah tan sağlıklı bir yıl geçirmeyi diliyorum, sağlık her şeyin başıdır. 2013 yılın da kızım,eşim,annem,babam ve bütün sevdiklerimle birlikte olalım.Kızım büyüyor yeni yılda 3. doğum gününü kutlayacağız Allah izin verirse gün geçtikçe değişiyor,her gün yeni bir şey öğreniyor bu yıl bahar da onu kreşe başlatmayı planlıyorum inşallah gönlümüze göre bir yer buluruz kuzucuğum için Ada ile ilgili güzel düşüncelerim var.Karşıda oturduğum için sabahları Ada'yı da annanesine bırakıyoruz çok zor oluyor o yüzden bir önce işime anneme yakın bir eve taşınmak istiyorum.Güzel bir tatil yapmak istiyorum. İşimde daha başarı olmak , başarılı bir anne ,eş olmak istiyorum. Herkese sağlıklı, hastalıklardan kötülüklerden uzak , mutlu huzurlu bol neşeli seneler geçirmesini diliyorum :)


Bende sizleri mimlemek istiyorum.

 http://ferdaulgen.blogspot.com/             http://aramizdabebekvar.blogspot.com

                            http://www.enduruyanim.com
  

6 yorum:

  1. Annene yakın oturma hayalin gerçekleşsin inşallah çok rahat edersin:)Şu koca şehirde insan hiçbir ayrıntıyla uğraşmak istemiyor,herşey kolay olsun istiyor.Doğumgününü şimdiden merak ediyorum Ada'nın herşey gönlüne göre olsun canım:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet canım gerçekten çok zor oluyor sürekli göçebe hayatı yaşıyoruz.Canım paylaşacağım en kısa zamanda bu hafta eşim gececi annem de kalıyoruz resimler evde o yüzden zaten çok resim yok hava şartlarından dolayı eşim dışarıda ayarlamış ama iptal edip son anda evde yaptık küçük birşey:)Allah hepimizin çocuklarının gönlüne göre versin inşallah:)

      Sil
  2. Mim için tşk ediyorum Öznur :)En kısa sürede cevaplamak isterim :)
    BEnde seni şu postta;http://ferdaulgen.blogspot.com/2012/12/mim-len-diiim.html
    mimlemiştim,sanırım gözden kaçırdın,sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. A canım kusura bakma ya çok üzüldüm şimdi ama inanki görmedim hemen bakıyorum posta galiba gözümden kaçmış:(

      Sil
  3. Öznur'cum (ismini şimdi öğrendim) haklısın yorumlaştıkça paylaşımda artıyor,
    annene ve işine yakın bir ev hayallerini gerçekleştirecek, hayatını yorulmadan yaşıyacan, inşallah en kısa zamanda olur, ailene, kızına daha çok zaman ayırırsın.sevgiler .))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinle öyle Sema cım yorumlaştıkça arkadaşlıklarımız da güçleniyor:)İnşallah Allah hepimizin gönlüne göre versin:)

      Sil