İzleyiciler

19 Aralık 2012 Çarşamba

ÖZNUR TEYZE'NİN DOĞUM GÜNÜ, BİZİM YARAMAZLAR

 Öznur teyzemzin doğum günü 14 Aralık cuma ama cumartesi kutlandı. önce hediyemizi aldık hazırlandık gitmek için bu arada bende boş durmayıp kuzucuğumu bir kaç poz çektim malum bu aralar Ada resim çekilmeye çok meraklı sürekli çekerken poz değiştirip bir değişik poz daha diyor ve değişik pozlar veriyor bana. Ada heyacanla bekliyor arkadaşına gitmeyi ve bende hazırlandıktan sonra evden çıktık. Gittiğimizde güzel bir yemek masası bizi bekliyordu, Öznur'cum o gün çalıştığı için eve yedi de gelmiş ve hemen hazırlıklara başlamış bizde gidince Aysun la birlikte yardım ettik herkes o kadar acıkmış ki masanın resmini bile çekemedik,ama yemekler harikaydı. Yemekten sonra bizim yaramazlar ben makinayı elime aldığım gibi başladılar poz vermeye ben çekiyorum onlar koşup bakıyorlar hemen resme. Sonra biz mutfağa geçip pastayı hazırladık Öznur u kaldırmadık mutfağa sokmadık onu sonra ışıkları söndürüp pastayı getirdik , tabi ki bizim yaramazlar defalarca üflediler mumları artık pastanın üzerine aktı hep ve son olarak hediyelerimizi verdik. Gecenin ilerleyen saatlerinde 3 yaramazlar pijamalarını giydiler , pijamayla da ayrı bir tatlı oluyorlar yerim onları ben. Bu ay bir sürü doğum günü kutladık , her hafta bir doğum günü 22 sinde de benim doğum günüm:)



Prensesim gitmek için hazır

3 yaramazlardan pozlar :)











vee pijama partisi başlar :)



8 yorum:

  1. Pozlar çok hoş:)3 yaramazın pijamalı halleri de öyle:)Nice seneleri olsun Öznur teyzesinin:)

    YanıtlaSil
  2. Teşekkür ederim canım ,arkadaşım adına da:)

    YanıtlaSil
  3. maşallahhh hepsine ama kızlar çok tatlı :)

    YanıtlaSil
  4. Ooo doğumgünü çoşkuları devam ediyor:))Bak sen şu yaramazlara sehpa tepelerinde:)Senin güzel prensesin de husus, pozlar veriyor maşallah:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet canım tam gaz devam :)valla sehpa tepesinde poz verme fikri benimkinden çıktı , pozlardan da bellidir zaten:))

      Sil
  5. doğumgünü partisini bu şekerler iyice şenlendirmiş, nice yılları olsun teyzelerinin, sarı papatya da çok güzel pozlar vermiş :)maşallah nazar değmesin.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler canım,onlar her partinin gözdeleri zaten:)arkadaşım adına teşekkür ederim:)Bu aralar değişik pozlar vermeye bayılıyor:)amin inşallah Allah hepimizin çocuklarını nazarlardan korusun.

      Sil