İzleyiciler

22 Aralık 2012 Cumartesi

VEE 28 OLDUM


Bugün 22 Aralık benim doğum günüm. Tam 28 yıl önce bu sabah 10:30 civarında hayata merhaba dedim, annem ve babam beni tam 11 yıl beklemişler ve 11 yıl sonun da mutlu son beklenen nazlı bebek ben. Annem in ve babamın tek çocuğuyum bu yüzden olsa gerek hep üzerime titrenmiş şimdiye kadar hala bile öyleler,iyiki benim annem babamsınız sizi çok seviyorum.Bugüne kadar hiç bir dediğimi iki etmeniz bu yüzden size sonsuz teşekkür ediyorum buradan özellikle de annecim kardeşim olmadığı için sen her zaman benim arkadaşım oldun ben her şeyi ilk önce seninle paylaştım,sana bütün sıkıntılarımı mutluluklarımı rahatça anlatırım.Hatta sevgili eşimle bile ilk tanıştığımız gün önce sana anlatmıştım her şeyi detaylı bir şekilde.Çocukken babam beni hep omuzlarında taşırdı,benim  gece nin bir yarısında canım bir şey istese hemen gider alırdı ,halada o şekilde devam ediyor.Çok güzel bir çocukluk geçirdim.Evlenme kararı aldığım zaman babam ben seni nasıl gözümden ayırırım deyip tepki gösterdi yani sözlene ne kadar çok zor bir süreç geçirdik , beni şehir dışına kuzenimin yanına yolladılar biraz kafanı dağıt dinlen belki daha rahat düşünüp vazgeçerim die ama bir hafta sonunda eşim gelip beni oradan aldı eve getirdi. Sonun da babam baktı ki olmuyor tamam dedi ama herkes neredeyse bütün akrabalarım eşime kızımı zı sakın üzme o annesinin babasının 1 tanesidir dediler ve işte evlendim 2006 yılında eşim 1,5 yıl sonra gemiye gitti ben annemle rin yanında kaldım işim in onlara yakın olmasından dolayı tabi bu süreçte ben yine bütün her şeyimi annecim le paylaştım eşimin yanımda olmamasın dan her moralim bozulduğunda anneme anlatıp ağladım ,hamileliğimi onların yanında geçirdim,sağolsun annecim bana her sabah meyve suyu sıkıp kahvaltımı hazırlardı, babam benim için beyoğlu na balık pazarlarına gidip canım ın istediklerini az aramadı, eşimin yokluğunu bana hissettirmemek için ellerinden geleni yaptılar malum hassa bir dönem son aylarda karnımdan dolayı eğilemediğim için ayakkabılarımı bile anneciğim giydirdi. Eşim son ayımda yanındaydı sağolsun oda çok ilgilendi görevi o teslim aldı annemler den vee 2010 yılın da aramıza meleğim katıldı onunla hayat daha güzel olmaya başladı. Bu gün öğlene kadar çalışıyorum az önce meleğim telefon açıp iyiki doğdun annecimmm doğum günün kutlu olsun die şarkı söyledi bana bu benim için en büyük mutluluk sabah tan beri telefonlar mesaj lar kutlamalar insanı çok mutlu ediyor sevenlerinin böyle günleri unutmayıp hatırlamaları. Buradan http://tubanne.blogspot.com/ blogunun sahibi minik Ege'ciğin annesi Tuba cım sana da çok teşekkür etmek istiyorum doğum günümü kutladın daha ben bu yazıyı yazmadan hatırladım beni çok mutlu ettin canım. Bakalım bundan sonra gün içinde neler olacak :)

18 yorum:

  1. :)) sevgi dlu bir çocukluk ve sonuç mutlu bir insan:)) ne mutlu sana , annene babana eşine ve yavruna sahipsin. Allah sizleri hiç ayırmasın... doğum günün kutlu olsun ...
    nice nice mutlu yıllar diliyorum...
    sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Güzel dileklerin için teşekkürler canım,Allah kimseyi ayırmasın sevgiler:)

      Sil
  2. İyikiş doğdun canım.doğum güün kutlu olsun nice yıllara.Sevdiklerinle beraber güzel günler görmen dileğiyle.Sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim canım güzel dileklerin için, Allah hepimize güzel günler göstersin inşallah:)

      Sil
  3. nice yıllara canım. Harika bir anne baban varmış(hoş kimnin ki öyle değil ki)
    Sevdiklerinle beraber daha nice mutlu yıllara

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet canım gerçekten onların yeri başka,(evet her anne baba aynı olmaz çok şükür bende şanslı kişilerden biriyim),güzel dileklerin için çok sağol:)

      Sil
  4. Seni bu kadar içten,tatlı,sevgi dolu,özel günlere ve insanlara değer veren bir insan yapan annene ,babana sevgiler öncelikle:)Ailen senden kopmak istememiş ya,Allah o yüzden onlara gemiye giden bir damat vermiş:))HEP BİRLİKTE NİCE MUTLU YILLARA CANIM,DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN:)İnşallah çook güzel geçer bugünün:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım annem ve babam adına sana çok teşekkür ederim:)aynen öyle eşim gemiye gidince hep yanlarıydım Allah gönüllerine göre verdi:)Amin canım inşallah her birlikte,burada sizlerle tanıştığım için çok mutluyum öpüyoruz minik Ege yi ve seni:)

      Sil
    2. Ben de çok mutluyum sizlerle birlikte olduğuma:)

      Sil
  5. Canım çok çok mutlu bir 28 yaşa eşinle, yavrunla, anne ve babanla, nice nice senelerin olsun, herşey gönlünce olsun. Çok öpüyorum doğum günü çocuğunu ve onun çocuğunu:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım çok çok teşekkür ederim ,hep birlikte inşallah:)Bizde sizi çok öpüyoruz çokoprensimi ve annesini:)

      Sil
  6. Sağlık,neşe,huzur ve mutluluk dolu nice nice mutlu yıllara :)

    YanıtlaSil
  7. Ailenle sevdiklerinle,sağlıklı, mutlu, huzurlu daha nice yıllara:)
    cevaplamak istersen seni mimledim, hemde iki mim:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim canım güzel dileklerin için:)
      Tabi ki memnuniyetle cevaplarım :))

      Sil
  8. Mutlu kutlu yıllar gör canım,sağlıkla sevdiklerinle inşallah :)
    Ne güzel bir yaştasın,cıvıl cıvıl bir çağ, mutluluğun daim olsun,iyi ki doğdun :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Amin canım inşallah:) Güzel dileklerin için çok çok teşekkürler gerçekten cıvıl cıvıl bir dönemdeyim Allah hepimizin mutluluğunu daim etsin yavrularımızla,sevdiklerimizle:)

      Sil