İzleyiciler

28 Ocak 2013 Pazartesi

ANNE KIZ HASTA OLDUK


Geçen hafta bizim için çok zor bir hafta oldu papatyam hastalandı,salı akşamı yatmadan biraz ateşi olduğunu fark ettin çok azda öksürüğü vardı sabah anneme dr. götürmesini söyledim çünkü ateşi sabah ta devam ediyordu annem hemen götürdü ilaç vermiş dr 3 tanede iğne boğazları kızarmış demiş o gün işten eve gittiğimde kuzum resmen süzülmüştü onu o halde görünce çok kötü oldum kucağıma aldım hemen iğne vurulduğu için sürekli annecim bacağım acıyor üstüne basamıyorum falan dedi ,ilerleyen saatlerde ağlamanın da etkisiyle ateşi yükseldi 3 saat arayla ilaç verdik ama arada yine yükseldi en son duş aldırdıktan sonra rahatladı yavrum biraz babamız yine gececi ve bizde anneannedeyiz saat 3 e kadar uyumadık annemle birlikte 3'e geliyordu uyudu kuzum bizde yattık o yatınca ama saat 3:30 gibi ağlayarak uyandı ayağımda salladım sakinleşmesi için ama sabah 5 e kadar uyumadık doğru dürüst ateşi de oldu sürekli sabah işe gittim eşim işten çıkınca anneme geldi iyikide gelmiş iğne yapılacaktı o gün yine ben aradım evi ateşi düşmemiş hala duramadım işten izin alıp eve gittim, iğneye kendi dr'nun olduğu hastaneye götürdük hemde dr. gösteririz die gittik önce dr. yanına girdik görür görmez anladı zaten biz gece boyunca ateşi düşmedi deyince belli zaten bence serum takalım dedi hem kendisini toparlar hemde ateşi düşer onu duyunca ben zaten daha kötü oldum.yukarı odaya çıktık serum takıldı ama yavrum o kadar ağladı ki o ağladıkça ben kahroldum ilk defa serum takılıyor inşallah bu son olur yavrum o kadar ağladı ki en sonunda babasının kucağına dayanarak uyuya kaldı.annem ben eşim hepimiz hastanedeydik bir süre uyuyup uyandıktan sonra yine ağladı sıkıldı artık çok uzun zaman oldu çünkü ,kaç saat sonra ilk defa yavrum annecim karnım acıktı dedi hemen tost falan aldık yedi akşam saat beş buçukta hastaneden çıktık Allah a şükür ateşi düşmüştü dr. gelip kontrol etti ve eve gidebilirsiniz dedi ama bu akşam yine yüksele bilir ateşi dikkat edin dedi, babamız bu akşam yine işte biz anneanne ile nöbetteyiz ateş yine ara ara yükseldi biz yine saat 11:30 gibi duşa sokup birde fitil attık kuzum yine rahatladı cuma sabah eşim geldi Ada daha iyi kalktıktan sonra yine kahvaltı yapmadı ama sonra bir şeyler yedi bugün son iğnemizi yaptırdık yine çok ağladı papatyam ama Allah a şükür ateşi düştü öğlen uykusunu uyudu o yatınca bende biraz uzandım kaç gündür yorgunluktan ve stresten bende hasta oldum ama yavrum bugün daha iyi cumartesi sabah kontrole götürdük oradan da Beykoz a kendi evimize geçtik hafta sonu kuzu iyi ama ben hasta yattım bu seferde olsun papatyam iyi olsun da ben her şeye razıyım Allah hepimiz in yavrularına sağlık versin hastalıklardan bütün kötülüklerden korusun inaşallah ...    

25 yorum:

  1. Geçmiş olsunn :( Bizde hastayız kuzumla. Sürekli ateşi inip çıkıyor...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederiz size de geçmiş olsun inşallah bir an önce hepimiz iyileşiriz:)

      Sil
  2. geçmiş olsun, sarı paptyama kıyamam, iğne daha çabuk iyleştiriyor heralde, iyice temizler mikrobu, sanada geçmiş olsun, kendinize iyi bakın, yine mimledim seni,öptüm ikinizide:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler Sema'cım evet iğne daha çabuk iyileştiriyor ama çok ağladı kıyamam,tamam canım en kısa zamanda soruları cevaplıyacağım inşallah bizde öptük sizi:)

      Sil
  3. Çok zor günler geçirmişsiniz canım benim :((çok geçmiş olsun,Ada cım sararıp solmuştur kuzum :( Benzerini yaşamıştık 2 sene önce ve doktordan iğneyi biz istemiştik, günlerce antibiyotik şurupla iyileşmesini beklerken, hem çocuk hem biz helak oluyoruz ama iğne çabuk etkiliyor canım, Allah şifa versin sanada Ada cıma da, tekrarı olmasın inşallah, sağlıklı günler diliyorum ikinize de.
    Bizi de bilgilendir canım,merak ediyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler ablacım ,gerçekten çok zor günler geçirdik ama Allah'ıma şükürler olsun şimdi iyi kuzum iğne ve serum kendine getirdi kuzumu,bende daha iyiyim şimdi Allah kimseye yaşatmasın.

      Sil
    2. Amiin :)bugüne şükür canım.

      Sil
  4. cok gecmiş olsun
    çok zor oluyorr
    biliyorum

    YanıtlaSil
  5. canım çok geçmiş olsun, bizde geçen sene aldık iğne. bu yılı antibiyotiksiz atlatabilme hedefim var gerçekleştirebilirim inş, çocukların hasta olması çok zor, Allah şifa versin

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler canım,inşallah atlatırsınız canım çocuklar hasta olmasın Allah hepimizin çocuklarına sağlık versin.

      Sil
  6. Amin canım çok çok geçmiş olsun,Allah bir daha göstermesin:(Uyumadan işe de gitmişsin Allah kolaylık versin,çok öpüyorum Ada'yı,selam söyle ona,dua ediyorum bir daha hastalanmasın:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler Tuba'cım ,amin canım Allah hiç birimizin evlatlarını göstermesin inşallah.İnsan uykusuzluğunu bile düşünmüyor,teşekkürler tezyesi duaların için öpüyorum çok.

      Sil
  7. çok geçmiş olsun.. allah tez zamanda şifanızı versin..

    YanıtlaSil
  8. geçmiş olsun
    hastalıklar uzak dursun inşallah hepsinden,tekrar etmesin
    sırayla herkesi yokluyor ya bu aralar,hepimiz hastalanıyoruz
    çocuklar kadar annenin de hasta olması zor,hele çalışan anne için ne zor
    geçmiş gitmiş olsunn,öperim papatya Ada'yı :)

    YanıtlaSil
  9. Teşekkürler canım ,amin inşallah hepimizden uzak olsun evet gerçekten çalışan anne için daha zor herşeyden önemlisi insanın aklı evde kalıyor,bende öptüm Özgün'cümü:)

    YanıtlaSil
  10. çok çok geçmiş olsun,allah bir daha yaşatmasın. aynı hastalığı anne kız biz de atlattık. En kötüsü de iğne olmaya gitmemizdi. Bile bile anne iğne olmaya gitmeyelim diye diye evden çıkmak. hele o ağlamaları insanın içini nasıl acıtıyor.
    hep sağlıkla kalın, sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler canım size de çok çok geçmiş olsun,dediğin gibi en kötüsü iğne o ağladıkça benim içimden can kopuyor.Hep sağlıkla kalalım hep birlikte sevgiler.

      Sil
  11. Canim cok gecmis olsun bir daha olmasin
    Sevgiyle isikla

    YanıtlaSil
  12. çok geçmiş olsun canımm.demekki çok üşütmüş adacık serum falan bizler bile dayanamıyorken o nasıl dayansın küçücük bedeniyle ah yavrum.neyseki o iyi olsun annesi bizler olalım onların yerine hasta..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler canım kendini toparlasın diye birde ateşi düşmediği için taktı dr.serum ama iyi geldi Allah a şükür,bende hep öyle diyorum yavrum sen hasta olma ben olayım senin yerine...

      Sil
  13. çok geçmiş olsun canım arkadaşım.Bununla geçmiş olsun inşallah.İğneler tamamen bitmeden maalesef geçmiyor bizimde birkaç kez başımıza geldi.Annelerin hasta olmaya hiç hakkı yok hep ayakta olmak zorundayız canım unutma:)
    sevgşler derya:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler canım ,çocuklarımız sağlıklı olsunda Allah hepsine sağlık versin inşallah,öpüyorum sizi sevgiler:)

      Sil