İzleyiciler

17 Ocak 2013 Perşembe

HAFTA SONUNDAN,DOĞUM GÜNÜ PARTİLERİ

Bu hafta sonu bizde baya bir yoğun geçti , cumartesi günü annem ve teyzem bize geldiler öğlende teyzem Çanakkale de yaşıyor gezmeye geldi anneme bizde geldikçe bunu fırsat bilip teyzeme güzel güzel mamalar yaptırıyoruz.Bu günde pizza yaptı bize gelir gelmez hemen mutfağa girdi pizza yapmaya önce hamuru yoğurdu o kabarırken bizde diğer malzemeleri hazırladık ,papatyam o sırda uyuyordu o yüzden bize yardım edemedi yoksa onun da minik elleri değerdi,pizzamız piştikten sonra yedik ve dışarı çıkmak için hazırlandık.Önce optimum alışveriş merkezine gittik ben Ada 'ya yılbaşında gelen hediyeyi değiştirecektim ,birde pazar günü eşimin abisinin kızının doğum günü  ona hediye alacaktım ,babaannesi de geldi bizimle oda papatyama çok güzel geyikli bir hırka aldı biz tam mağazaya girerken Ada jetonlu oyuncakları gördü anneanne sinin elinden tuttuğu gibi götürdü oraya biz kıyafet seçerken annemde onu uçak a falan bindirmiş sonra yanımıza geldiler çıktıktan sonra tekrar hep beraber jetonlu oyuncaklara gittik papatyam bayılıyor bunlara.Oradan çıkınca eşime geçerken carrefour a uğrayalım dedim daha oradayken Ada'ya söylemiştim havuz a gitmek istermisin die tabi duyunca arabaya binmeden başladı babacım carrefour a da gidelim yüften demeye ,çıkıp gittik önce Ada yı havuza götürdük babasıyla birlikte bindiler buraya her geldiğimizde biner çok seviyor ,joker mağazasının içinde bu park gerçekten eğlenceli bir yer. Banaannesi burdan da Ada'ya çamaşır makinesi aldı ,gezerken eşim oyuncak bir org görmüş bana gösterdi annem ben alıyım bunu dedi eşimde bunu alma zaten ben ona gerçek org alacağım boşuna para verme dedi ve sonra elektronik üzünlerin satıldığı müzik aletlerinin olduğu bir stantta org görmüş eşim beni çağırdı hemen annene göster die annem de görünce hemen beğendiyseniz alayım dedi ve anneanne de onu aldı bu akşam anneanne babaanne Ada 'ya aldılar hep.Biraz da alışveriş yaptık ve carrefour u kapatıp çıktık. Eve gelince hemen org kuruldu ve konser başladı babası çaldı , kızı şarkı söyledi gecenin yarısına kadar.


Ada hazırlandı misafirlerimizi beklerken bana pozlar verdi

Temizlik yaptı ,evi süpürdü
pizza yapımı başlar

pizzamız fırına girmek için hazır


baba kız havuz sefasında



piyanistlerim bunlar benim




Pazar günü sabah kalkınca bir taraftan kahvaltı hazırladık bir taraftan canan doğum günü için bana elmalı kurabiye yaparmısın demişti bir taraftan onu hazırladık ,tam kahvaltıya oturduk arkadaş aradı normalde Aysun un doğum günü cuma günüydü ama Eylül hasta olduğu için yapmadılar haftaya yapıcaz demişlerdi bir anda bu akşam yapmaya karar vermişler .Hazırlanıp önce Çağla nın doğum gününe gittik Ada zaten parti çocuğu oldu iyice orada çok eğlendi 16 tane çocuk vardı oynadı zıpladı yoruldu eve geldiği gibi uyudu,uyandıktan sonra tekrar hazırlanıp bugünün 2.doğum gününe gittik işte doğum günü resimlerimiz .


Çağla nın doğum günü




Ada Çağla ablasının hediyesini verdi ama sonra bütün hediyeleri açarken yanından ayrılmadı


Papatyamın artistlik pozları


gam gam style oynarken yatırdı kızı yere 

Aysun teyzenin doğum günü



yine yeniden bizim üç yaramazlar :)


17 yorum:

  1. Ay valla resimlere bakarken çok eğlendim,ne kadar dolu dolu bir hafta sonu geçirmişsiniz:))Havuz süpermiş neredeki carefourda o?Ada'nın cicilerine bayıldım,nasıl da tatlı diliyle herşeyi aldırmış kendine:)Pizza'dan bir dilim alabilir miyim,süper görünüyor:)Maşallah d.günleriyle donandınız bu ara ne güzel:)Hediye açarken seyretmek çok keyifli,Ada haklı:)Çok öpüyorum papatyanı ve seni:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet canım gerçekten eğlenceli ve dolu dolu bir hafta sonuydu,havuz ümraniye carefour da.Teşekkür ederim teyzesi Ada adına öyle valla diliyle aldırıyor:)tabi ki hemen gönderebilirim pizza:)Sorma canım ya bu aralar habire doğum günü ,kesinle ben bile bayılıyorum hediye açma vaslına:)Bende öpüyorum tosbikini ve seni:)

      Sil
    2. Ooo bize uzakmış,olsun ne yapalım:)Tosbik de ben de hasta,off addi gidecektik halbuki bugün:( Biz de öptük canım:)

      Sil
    3. Karşıya yolunuz düşerse muhakkak gidin ama ,çok geçmiş olsun canım ikinize de ,bizde geçen hafta nezle olduk :)Allah hepimize şifa versin inşallah bir an önce iyileşirsiz:)

      Sil
    4. İnşallah canım,çok sağol:)Öpüyorum çok:)

      Sil
  2. Ne eglenceli aktif bir haftasonu olmus. Daim olsun

    Sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim canım inşallah ,gerçekten eğlenceli oldu
      sevgiler:)

      Sil
  3. Çok eğlenceli bir hafta sonu olmuş,en kötü haftanız böyle olsun :)) Ada nın yeni cicileri ve orgu hayırlı olsun.pozlarına da bayıldım cimcimenin :)))Maşallah kuzularımıza :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Amin canım inşallah teşekkür ederim:)Ada adına teşekkürler teyzesi çok sevdi orgu,artist oldu iyice pozları kendisi veriyor:)Allah nazarlardan ,kötülüklerden korusun kuzularımızı:)

      Sil
  4. ada hanım çok şanslıymış kapmış güzel hediyeleri. maşallah çok güzel bir kız. ayrıca pizzada benim en sevdiğim şeylerden biridir harika gözüküyor

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Allah çocuklarımızın şansını hep hayırlı etsin inşallah:)Bende bayılırım pizza ya gönderebilirim istersen canım bir daha ki sefere:)

      Sil
  5. haftasonu süpermiş durmaksızın geçmiş :) ne güzel süpürgesi varmış,oyuncak çeyizlerini tamamlamış çamaşır makinesi, süpürge afferin ona:) ablalarıylada uyumlu arkadaşlıklar yapıyor, çok şirin papatyan, Allah mutluluklarınızı daim etsin:)sevgiler, öptüm :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen öyle oldu Sema cım:) evet ya bizde aynı şeyi söyledik geçen gün oyuncak çeyizi tamamlanıyor die:)kendinden büyüklerle oynamayı daha çok seviyor:)Amin canım Allah hepimizin mutluluğunu daim etsin bende öpüyorum:)

      Sil
  6. Fotoğraflara keyifle baktım mutluluğunuz daim olsun,yüzünüz hep böyle gülsün inşallah :)
    blogunuzu yeni buldum,bende yeni katıldım,banada beklerim takipleşelim görüşmek üzere :)
    http://ugurbocegimmutfagi.blogspot.com/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim ,amin inşallah.güzel paylaşımlarda örüşmek üzere:)

      Sil