İzleyiciler

30 Ocak 2013 Çarşamba

HİSLER VE HAYALLER MİMİ


  Sevgili arkadaşlarım Nazlı günler blogunun sahibesi Ferda ablacım ve huzurlu ev blogunun sahibesi Sema'cım beni ikiside aynı sorularla mimlemişler ,ikinize de çok teşekkür ediyorum ve sorularımı şu anda içimden geldiği şekilde cevaplamaya başlıyorum...


Şu an da olsa çok sevinirdim?
Evde olsam kuzucuğum la vakit geçirsem birlikte alışverişe gitsek ana kız ,kız kıza gönlümüzce gezsek ,hafta içi evde olma duygusu çok başka birşey her istediğini rahatla yapabiliyorsun ama tabi ki bahar yada yaz olmasını isterdim bunları yapabilmek için.
Şimdi orada olmak vardı?
Şimdi sıcak bir yaz gününde tatil de olmak vardı kuzum ve eşimle birlikte.
Nerde o eski günler
Eski günleri bazen çok özlüyorum en çokta eşimle gizli kaçak buluşmalarımızı o günler çok güzel di ben bankada çalışırken hafta sonları mesai var deyip işe giderdim evet gerçekten mesai olurdu ama 1-2 saat kadar sonra eşim beni oradan alırdı gezerdik,özellikle de yazın pikniklere giderdik annem de eve gelince kızım herhalde mesai yi sen güneş te camın önünde yaptın yüzün yanmış derdi.Hafta içi de mesai olurdu o zaman bile eşim beni bankanın önünde bekler alır eve götürürdü her gün gelirdi her gelmesinde de elinde pasta yada profetirol olurdu ben çok sevdiğim için,pazar günleri de dershane ye giderdim ben o zaman da tenefüslerde getirirdi hep dershane çıkışında da yine buluşurduk kaçamak çok güzeldi:)
Neleri özlüyorum?
Yaz günlerini özlüyorum Ada ile park a gitmeyi deniz kenarında dolaşmayı her tarafın yemyeşil olmasını özledim.
Çok severim
Kızım ve eşimle vakit geçirmeyi ,fotoğraf çekmeyi ,temizlik yapmayı ,alışveriş yapmayı, davet masaları hazırlayıp süsleyip misafir ağırlamayı,kendim yemeğe gitmeyi,süpriz yapmayı ve bana yapılmasını,eğlenmeyi, doğum günü partilerini ve organizasyon yapmayı ,sevdiklerimle ,arkadaşlarımla birlikte grup halinde planlar yapmayı ve bunun gibi bir sürü şey var kısaca yazdım:)
Nefret ederim
Kendini bir şey zanneden ve herkes benim etrafımda dönsün ben yöneteyim tavrı olan kişilerden nefret ederim ,haksızlık yapılmasından, kıskançlık yapan ve başkalarını da kışkırtan insanlardan aslında nefret ederim kelimesi hiç hoş değil ama bazıları bunu hak ediyorlar kusura bakmayın lütfen :)
Bugünlerde çok fazla dinledim  
Müzik dinlemeyi çok severim ,son zamanlarda Ada'nın favorisi olan gam gam style ı çok fazla dinledim:)
Şimdiki ruh halim
Şimdi ruh halim biraz yorgun hissediyorum kendimi bu aralar Allah ıma şükür atlattık hastalanmamızdan dolayı
artık havaların ısınmasını ve ohh demek istiyorum ,günler biraz uzamaya başladı artık işten çıkışta hava kararmamış oluyor ve bu beni biraz da olsa mutlu ediyor ,galiba ben sıcak yaz günleri çok özledim çok sevgiyle kalın...

Bende Tosbik Ege'min annesi sevgili Tuba'cımı mimlemek istiyorum...






10 yorum:

  1. Ayy canım çok teşekkür ederim:))Eşinle olan kaçamak hikayesine bayıldım,gözümün önüne geldi,çok masumca:)İnşallah h.içi boş olabileceğin bir işin olur, ya da h.içi boş yapma şansın:)Herkes yazı özlemiş anlaşılan,az kaldı canım dayan:)Çok öpüyorum sizi:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet canım az kaldı valla bu yıl herkez yazı erken özledi,bende çok öptüm:)

      Sil
  2. çok güzel bir mim olmuş.Aynen bizde efe ile yazı çok özlüyoruz canım

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim canım ,yazı özlemeyen yoktur herhalde:)

      Sil
  3. Canım rica ederim,çok zevkle okudum cevaplarını,en çok ta 'nerde o eski günler' e verdiğin cevaplara çok güldüm :)) ne çok kaçamak yapmışsın sevdiğinle :)))
    öpüyorum sizi,sevgiyle kalın :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet ablacım çok kaçamak yaptık bu sadece birazı:) bende çok öptüm sizi:)

      Sil
  4. gerçekten de "nerde o eski günler" sorusunun cevabı harika... Herkesin böyle mutlu kaçamakları var demek ki :) bir ömür boyu mutlu ol canım...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim canım ,eminim herkesin vardır böyle kaçamakları,soruları istersen sende cevaplaya bilirsin sevgiler:)

      Sil
  5. Tatil, hepimiz tatili ve yaz aylarını dört göz bekliyoruz
    ana kız gezme çok güzel oluyor bencede:))
    çok güzel anlatmışsın kaçamak günleri, annende çok hoşmuş, çakmışta çaktırmamış:))eşinde çok inceymiş:)birikmiş çok anılarınız var ne güzel,
    hastalık olmayınca günlerin güzelliği ortaya çıkıyor zaten,
    günlerin uzaması benide çok mutlu ediyor:))
    sarı prensesi çok öptüm:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet canım yazı dört gözle bekleyenlerdenim,ana kız gezmesi dimi ama harika olurdu,çok anılarımız var daha eşimle bu bir kısmı,bizde sizi öpüyoruz çok:)

      Sil