İzleyiciler

11 Ocak 2013 Cuma

KAR DA DÜŞENLERDENİM


Uzun zamandır bloguma bakamıyorum küçük bir kaza atlattım ama Allah korudu çok korktum ,kar bu sefer bende kötü bir anı bıraktı çaşamba sabah işe giderken tam işyerinin karşısında plazanın önendeki mermerin üzeri olduğu gibi buz tutmuş ayağımın kaymasıyla birlikte mermerin üzerine düştüm ama böyle bir düşüş ilk defa başıma geldi mermerin üzerine hızlıdan otudum öyle bir bağırdımki canımın acısıyla o sırada geçen kimsede yoktu bir anda kendim toparlayıp kalkamadım, sanki belim kırıldı zannettim düştüğüm anda yavaş yavaş kalktım ama bacaklarımın üzerine basamadım kalkınca sonra iş yerine doğru yürüdüm yavaş yavaş gittiğimde oturamıyordum belimin ağrısından,yatırdılar beni hemen başhekim geldi baktı hemen röntgen çektirelim kuyruk sokumunda kırık olabilir dedi,belim değil kuyruk sokumumun ağrıdığını yatınca anladım,hemen eşimi aradım geldi röntgen çektirdik kuyruk sokumum yerinden oynamış dr'umuz istirahat verdi eve yolladı bugün hep yat sakın üzerine oturma dedi ilaç verdi. Gün boyunca hep yattım, sonraki gün kalktığımda bileğimde de ağrı başladı ver şişti düşerken kafamı vurmamak için elimi arkama koyup destek almıştım Allah tan kafamı vurmadım.Şuan da raporluyum evde dinleniyotum iki gün annemde yattım biraz daha iyileşimce kendi evime geldim. Ada da herkese annemin kuyruğu düştü deyip duruyor yavrum benim. Bugün biraz daha iyiyi Allah a şükür Ada Efe'yi istedi bende aradım geldiler Efe eltimin oğlu biz kahvelerimizi içtik, çocuklarda odalarında oynadılar bütün oyuncakları dağıttılar çok eğlendiler, birlikte yemek yediler sonra da hep beraber oyun hamuru oynadık.










30 yorum:

  1. Çok geçmiş olsun Allah korumuş.

    YanıtlaSil
  2. Canım çok geçmiş olsun,yani gerçekten ucuz atlatmışsın,bayağı kötü kaymışsın off:(( Şu yolları tuzluyorlar da diğer yerler hiç umurlarında değil.Kar yağınca ülke genelinde kepenkleri indirmeli evden çıkmamalı,insan sinirleniyor.İyiki annen yakınında da sana bakmış.Ada'yla Efe çok tatlılar,yerim onların hamur oynamalarını:)Acıktım mı ne,bu saatte:P

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım çok teşekkür ederim ,Allah a şükür ucuz atlattım,kesinlikle ana yollar hariç hiç bir yere bakmıyorlar bile:( annecim sağolsun 2 gün onda kaldım sonra evime geçtim:)kendilerinden geçtiler hamur oynarken:)acıktıysan gel teyzesi Ada kavurma yapıyor hamurlardan kesip kesip:)

      Sil
    2. Canım umarım daha iyisindir,hamur yerim yemesine ama diyet olsun Adacık:)

      Sil
    3. Canım benim çok sağol Allah a şükür daha iyiyim, Ada'ya söylerim teyzesi özel siparişini senin için yapar:)

      Sil
  3. çok geçmiş olsun. ucuz atlatmışın yine beterinden korusun

    YanıtlaSil
  4. ay çok geçmiş, çok şükür kafanı vurmamışsın :) çok güldüm demek annemin kuyruğu düştü :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler canım ,evet şükrediyorum kafamı vurmadığıma:)Evet ya herkese annemin kuyruğu düştü deyip durdu:)

      Sil
  5. üff geçmiş olsun görünmez kaza atlatmışsın, bundan sonra kendine iyi bak, zorlama hiçbişeye, iyi bakım çok önemli, Allah beterinden saklasın. Sarı papatya artık kucak istemiyordur, tam oyun çağında, Maşallah diyeyim hepinize(kuzenede), nazar değmesin.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet canım çok teşekkür ederim,evet dikkat etmem gerek,Allah hepimizi daha beterlerinden korusun.Evet canım papatyam büyüdü artık kucak istemiyor oyun oynamaya bayılıyor helede yanında bir arkadaş varsa deymeyin papatyama:)

      Sil
  6. Çok gecmis olsun hemen iyileşmeniz dileğiyle...
    Sevgiler...

    YanıtlaSil
  7. canııımm cok gecmiş olsun inan bana çok üzüldüm :(
    şükür daha kötü birşey olmamışş
    en kısa zamanda eski sağlığına kavuşursun umarımmm

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim canıımm:)Allah korudu verilmiş sadakam varmış,inşallah canım şimdi daha iyiyim Allah a şükür:)

      Sil
  8. Çok geçmiş olsun benim böyle düşme maceralarım çoktur tanıdık geldi.Allah korumuş ve şükür ucuz atlatmışsınız.
    Esin

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim, benim ilk defa başıma geldi inşallah birdaha olmaz, Allah korudu:)Öznur

      Sil
  9. Çok geçmiş olsun canım, büyük kaza atlatmışsın. Ben küçüklüğümde az sayıda kar gördüm, kar tecrübem pek yok o yüzden karda yürümekte de çok zorlanırım. Geçen yıl hamileyken botumun üzerine çorap giymiştim kaymamak için, düşün:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler canım Allah korudu vallahi.Artık bende karda yürümeye çok korkuyorum,en iyisin, yapmışsın canım hamileyken çok mantıklı:)

      Sil
  10. Cok gecnis olsun cnm, Allah korumus hersey olabilirdi

    YanıtlaSil
  11. Canım,okuyunca içim ürperdi,çok geçmiş olsun :((
    Acısını da, bunu çekmesini de iyi bilirim...aynını yaşadım 8 sene evvel.Kuyruk sokumunda çatlak oldu,10 gün rapor aldım ama aylarca üzerine oturamadım ben. Medikalcide satılan bir tür simit şeklinde minderler var,ortası delik.Hep onla gezdim,nereye gitsem yanımda taşıyıp oturdum,işyerimde de onla rahat edebildim.Tavsiyemdir, çok rahat edersin. Şifa diliyorum çokça.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim canım,Evet gerçekten ağrısı çok kötü bir şey,evet canım bizim dr.da bana simit önerdi ben fizik tedavide çalışıyorum Allah tan, tam yerindeyim.Amin Allah hepimize şifa versin çokça:)

      Sil
  12. aman allahım çok geçmiş olsun.. allah korumuş beterinden.. bende çok korkarım ya..

    YanıtlaSil
  13. Çok geçmiş olsun yaaa ne zor
    adanın yorumunada bayıldım
    bu arada nasıl başardınız alışmaya bezsizliğe ada ne kadardı var mı bununla iligli bir post link varsa bana atar mısın yorum olarak

    sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler canım.Alıştırmaya yazın başında başladık mayıs ayı gibi başlamadan baya bir önce almıştım ben lazımlığı 2.doğum gününden 2 ay sonra falan başladık zaten o zaman kendisi çişim var falan demeye başlamıştı, biz hem gece hem gündüz aynı anda bıraktık alıştırma kilotları var 10 gün falan onlardan kullandık hep dışarıda çıksak bağlamadım sürekli sordum varmı die ,yatarken yatak koruyucuda seriyordum altına tabiki bir kaç kez kaçırmalar oldu ama o kadar olacak yazın alıştırmak çok kolay o açıdan ama başladıysanız bence bırakmayın hiç anlamassınız nasıl alıştığına

      Sil
  14. Canım nasılsın, daha iyisindir inşallah, kendine dikkat et, öptüm :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım benim çok teşekkür ederim iyim işe başladım ağrılarım oluyor ama daha iyiyim Allah a şükür bende seni çok öptüm sende kendine dikkat et:)

      Sil