İzleyiciler

3 Ocak 2013 Perşembe

YILBAŞINDAN KARELER 2013

Yılbaşı sabahı Ada'cım ile birlikte uyurken kapı çalındı baktım eşim , 3 gün önce ayağı çatlamıştı dr. rapor vermiş eve geldi önce şaşırdım ama sonra sevindim evde olacağına akşam misafirlerimiz var bana yardımcı olacak hazırlıklarda. Sonra kuzucuk ta uyandı kahvaltımızı yaptık, ben sonrasında biraz ortalığı toparladım akşam kuzum ile birlikte evimizi süslemiştik sandalyeleri falan zaten. Sonra eşimle birlikte biz mutfağa girdik Ada 'yı erkenden öğlen uykusuna yatırdım ama tabi ki çok uyumadı.Ben önce kozalakları hazırladım,eşimde ben onları yaparken paçanga böreklerini sardı, pastayı eşimin yapmasını istedim çünkü harika yapar Ada uyanmıştı babası ile birlikte pastayı yaptılar ve yavaş yavaş diğer bütün hazırlıkları yaptık misafirler gelince sıcak yenecek şeyler pişirilmek için hazır.  Ana yemek yine sevgili eşime ait ve eşimin speysiali sezer salata harika yapar.Ben masayı hazırlamaya başladım tam o sırada görümcemin kızları aradı eşim gidip onları aldı gelince hemen onlara birine Ada' yı  giydirmesini, birine de masanın kalan kısmını hazırlamasını söyledim ben yine mutfağa ve sonra diğer misafirlerimiz geldi benim kuzenlerim. onlarda gelirken bir sürü şey getirmişler, tiramisu , çiğköfte, avcı böreği  falan. Önce yemeğimizi yedik bir güzel Ada'cım da maşallah çok güzel yedi kalabalıkta Ceyda ablasının yanına oturdu bütün gece.Yemek masasını toplayıp masamızı tekrar kurduk hep birlikte 2. masada eşimin kuzeni ,oğlu ve eşi de geldiler bize katıldılar Ada Deniz abisi gelince daha da mutlu oldu parti başladı deyip oynadı çok eğlendi,birlikte tombala oynadık Ada dağıttı herkese tombala kağıtlarını. Kuzenlerim Ada'ya ve bana hediye getirmişler ,bizde kuzuma oyun hamuru seti almıştık yeni yıl hediyesi, anneannesi ve cicişi çarşamba günü gidince verdiler hediyelerini annecim sağolsun eşime ve bana da hediye almış. 2013 yılının öncelikle hepimize sağlık getirmesini istiyorum çünkü herşeyin başı sağlık sonra da huzur, mutluluk, bol ve hayırlı kazançlar, bol bol gezmeler , eğlenmeler ,güzel olan herşey  ve işte yeni yıl :)   








Ada Ceyda ablasıyla birlikte çok mutlu:)



vee parti başlar








Eşim in happy newyear pastası







Ada'dan çok babası ve Ceyda ablası sevdi oyun hamuru setini birer tane de onlara alacam ama gerçekten zevkli yani hak veriyorum oynamalarına:)


Fenerbahçeli kuzu makinayı boşaltıyor


Sonunda meleğim tek başına doya doya oynadı hamurlarıyla ama çok zorlanıyor şekil çıkartırken surata bak ısıracam o yanakları:)


13 yorum:

  1. Harika bir masa,harika bir hazırlık:)Ne güzel,ne kadar kalabalık bir ailesiniz,Ada çok şanslı:)Yemekler de süper görünüyor,ellerinize sağlık,işbirliği yapmanız süper birşey:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler Tuba'cım beğenilerin için:)aslında daha kalabalık bir aileyiz canım bu sadece bir kısmı kalabalık olmak güzel seviyorum,ben tek çocuğum kardeşim yok ama kuzenlerim falan var,eşim ise beş kardeş kalabalık aileyi seviyorum özellikle hepimiz bir araya geldiğimiz zaman süper oluyor:)

      Sil
    2. Evet Ada şanslı bir çocuk çok seviliyor Allah hepimizin çocuklarının şansını açık etsin inşallah:)Yemeklerin çoğu eşimin eseri bana çok yardım etti sağolsun,gelin size de yaparım aynılarından

      Sil
  2. eşininde seninde ellerine sağlık,herşey mükemmel görünüyor, çokta eğlenmişsiniz :) özellikle Ada cık nasıl mutlu maşallah,tekrar nice yıllar diliyorum, en kötü gününüz böyle olsun :)

    YanıtlaSil
  3. Teşekkür ederim canım evet güzel bir geceydi en çokta Ada eğlendi :)

    YanıtlaSil
  4. Merhaba sizinde masanız harika gözüküyor en kötü gününüz böyle olsun
    İyi seneler
    Bu arada Helleo Kitty etiketlerimi fotoğraf kağıdına bastım böylece hem daha parlak hem daha şık durdu bunun için renkli ve otoğraf kağıdına basım yapan bir yazıcı gerekiyor..

    Ada'ya ve size sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba canım hoş geldiniz blogumuza :)Teşekkür ederim sizede iyi seneler. bu işlemi yapabilen bir yazıcımız var evde çok teşekkürler bilgi verdiğin için.Bal yanağı öpüyorum:)
      Güzel paylaşımlarda görüşmek dileğiyle sevgiler:)


      Sil
  5. sizinde yeni yılınız kutlu olsun canım fırsat bu fırsat zaman bulmuşken gelip buradan da kutlıyım dedim :)

    YanıtlaSil
  6. ne kadar güzel bir masa ve ne eğlenceli fotoğraflar en kötü gününüz böyle olsun canım ..Allah afiyette,huzurlu,mutlu yıllar nasip etsin hepimize ..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim canım:) Amin inşallah Allah hepimize çocuklarımızla beraber:)

      Sil
  7. ne güzel bir masa ne güzel insanlar...2013 hep böyle güzel geçsin inşallah.bu arada eşini tebrik ediyorum mutfakta ve pasta yaptı,börek sardı vs.bu özel bir durum canım aman nazar değmesin.şahsen ben hayal bile edemedim:)))adacığı öpüyorum

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim canım:)2013 inşallah hepimiz için güzelliklerle geçer:)eşim evet çok yardım etti sağolsun özellikle misafir geldiğinde, hatta benden bile güzel yapar çoğu şeyi:)ben de Durucuğu öpüyorum:)))

      Sil