İzleyiciler

12 Şubat 2013 Salı

ADA KÖSTEBEKGİLLER GÖSTERİSİNDE

Hafta sonu Ada kuzumu köstebekgillerin gösterisine götürdüm.Sömestr tatili süresince  forum istanbul avm jurassic land de gösterileri devam etti ben çalıştığım için ancak bugün götürebildim Ada sürekli anne gidicez köstebeklere dimi dedi. Cumartesi babamız mesaiye gidince bizde normalde karşıda oturduğumuz için bunu değerlendirip hafta sonu gidelim dedim. Biletlerimizi aldık  anneannemiz de gelmişti ama o girmedi bizi bekledi ,kuzum çok eğlendi önce girip dinazorları gezdik resim çektik animasyoncu ablalar ve abiler vardı çocuklara boya yapmaları için masalar hazırlamışlar kuzum orada sulu boya yaptı daha sonra kum boyama için bir tane köstebeklerin karakterinden seçti tabiki süslüyü seçti önce animasyoncu abisiyle başladılar yapmaya ama sonra ablayla devam ettiler çünkü Ada kuzum erkeklerden biraz çekiniyor renklerini kendisi seçti kendi zevkine göre güzel bir kum boyama yaptı kuzucum ,bende hemen kuzumu sanat eseriyle birlikte bir resim çektim.Köstebeklerin evlerini yapmışlardı orayı gezdik topraktan minik bir ev çok şirindi ve köstebeklerin gelme zamanı geldi çattı süslü ,boyo ve kösteban geldiler Ada onları görünce şaşırdı köstebekleri küçük bekliyordu ama dev gibiydiler hatta ilk görünce biraz tedirgin oldu annecim bunlar dev gibiler dedi bana gösteri başladı sonra birlikte dans ettiler hatta bir ara kösteban benim yanıma oturunca Ada bana bakıp gözleri kocaman diye işaret etti karşıdan çok komikti gam gam dansı yaptılar Ada nın bu aralar favorisi daha sonra resim çekilme zamanı geldi köstebekler oturdular isteyen kucaklarına oturup resim çekildi ama kuzum annecim ben kucağına oturmak istemiyorum deyince bende zorlamadım ,çıktık anneannemiz bekliyor hemen koşup yanına kum boyamasını gösterdi tata tatam yaparak oradan ikea ya geçtik birşeyler aldık ikea ya gidince nedense birşey almadan çıkamıyorum,çocuk bölümüne geldiğimizde Ada her zamanki gibi masaya oturdu ve başladı oynamaya birde oyuncak aldık çekiçle vurulan bir oyuncak artık karnımız acıktı babamızın da işten çıkma saati gelmiş hemen aradım biz forum da yemek yiyeceğiz gelirmisin die oda tamam zaten hazırlanıyorum gelirim dedi ,ikea ve forum yanyana tekrar foruma döndük bir güzel yemeğimizi yedik oradan da anneannemize geçtik misafir gelecekti, gerisini resimlerimiz anlatsın.



 Ada kuzum buraya gelir gelmez önce tırtılına biner



 




 Köstebeklerin  minik toprak evleri 

 Kum boyama yapmaya başlarken abisiyle biraz suratı asık 

 Ablayla devam ederken yüz ifadesi hemen değişti ve gülmeye başlası :)


 Vee Ada kuzumun sanat eseri süslü





 Gam gam dansı


yumurtadan çıkan küçük dinazorlar

Gösteri sonra Ada arabada 
  İkea da oyun zamanı Ada 'nın en sevdiği şeylerden biri bu oyuncaktan aldık bizde 




20 yorum:

  1. bizde cok severiz köstebekgilleri :))

    Sanat eseri muhteşem olmuşş :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim canım.Çok şirinler ama ben bile izliyorum:)

      Sil
  2. Biz şarkısını seviyoruz sadece,denk gelirde başlarsa dinliyoruz şarkı bitince Etka'nın ilgisi de bitiyor kapatıyorum hemen:)) Ada çok eğlenmişe benziyor, resmine de bayıldım, Aferin Adaya

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet teyzesi çok eğlendi özelliklede gam gam da ,resmi odasına asıcam kendisi yaptığı için:)

      Sil
  3. ne güzel eğlenmiş maşallah :)

    YanıtlaSil
  4. Köstebekgiller şarkısı hergün dilinde, seyrederkende köstebekler çıkınca çok seviniyor benim kızım, çok güzel etkinlikmiş,maşallah sarı papatya hakkını vermiş :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ama Sema'cım sevilmiycek gibi değil ben bile izliyorum bazen,bizim kızlar güzelden anlıyor:)güzel etkinlikti gerçekten sarı papatyam çok mutlu oldu teyzesi,öpüyoruz sizi :)

      Sil
  5. Ayy ne kadar güzel gezmiş Ada kuzusu:)O tırtıl Ada ile özdeşleşti ,oraya gidersem sizi anacağım:)Oyuncak süpermiş,güle güle kullansın:)İkea'nın oyuncakları çok güzel:)Öpüyorum papatyanı ve seni:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok eğlendi gerçekten teyzesi ,aynen canım o tırtıl artık Ada ile özdeşleşti,gidin bence Ege kuzum da binsin ,oyuncağıda tavsiye ederim kaba motor gelişimi için çok faydalı ben abaküs alalım kızım dedim ama bunu istedi bizde öpüyoruz papatyamla sizi:)

      Sil
    2. Tamam canım,aslında en kısa zamanda bu tarz bir şeye bindirmek istiyorum ama babasının müsait zamanını bekliyorum ki o da şahit olsun diye:)Onun istediğini almakla iyi etmişsin,mutlu olmuştur papatya kız:)

      Sil
    3. Ben Ada yı ilk bindirdiğimde 8 aylıktı o zamandan beri biniyor:)inşallah en kısa zamanda babanız da müsait olurda gidersiniz:)hemde nasıl mutlu oldu teyzesi Ada artık kıyafetlerini bile kendisi seçiyor geçen gün ona alışveriş yaptık biraz herşeyi kendisi beğendi birde aynanın karşısına geçip üzerine tutuyor annecim buna ne dersin diyor bana:)

      Sil
  6. Ay ne güzel bir gün olmuş yahu.
    Benim kızımda çok seviyor köstebekgilleri seyretmeyi
    hemen bakayım bizim orda var mı diye
    ada kuzu harika bir gün yaşamış eğlendiği yüzünden belli
    öperim onu sevgiyle

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gerçekten harika bir gün geçirdi teyzesi Ada kuzum ,inşallah vardır sizin orada da gidersiniz bal yanağımda eğlenir ,güzel bir gün geçirir öpüyorum bal yanağımı:)

      Sil
  7. bu günleri iple çekiyorum, benim kızımda büyüse arkadaş gibi elinden tutup eğlenceli yerlere gitsek, güzel hayaller kuruyorum. harika bir günmüş sizinki, fotolara ve oyuncağınıza bayıldım. minik adayı ve sizi öpüyorum sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Zaman çok çabuk geçiyor inşallah sizde böyle gezeceksiniz yakında ,hayalleriniz gerçek olacak.Teşekkür ederiz gerçekten harika bir gündü bende öpüyorum minicik kızınızı ve sizi:)

      Sil
  8. ne güzel bir gün olmuş,Ada çok mutlu,maşallah :) Dolu dolu yaşamış oynamış kuzum.
    Köstebekgilleri de İkea yıda çok severim,tabi Naz da :)
    öpüyorum tatlı ana kızı :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok eğlendi teyzesi doya doya:)bizde çok seviyoruz köstebekgilleri ve tabiki ikea yı özellikle ben bayılırım gidince de alışveriş yapmadan çıkamam çok güzel şeyler aldım yine bizde çok öptük papatyam la tatlı ana kızı:)

      Sil