İzleyiciler

18 Şubat 2013 Pazartesi

ADASAURUS REX

Sarı papatyamın minik dinozor yavrusu adına özel Adasaurus rex ilk gördüğünde o kadar şaşırdıki elimde paketle içeri girdiğimde hemen ona birşey aldığımı anlayıp gözlerini kapattı ve ellerine bana uzattı ,görünce de anneciğim bu çok güzel çok beğendim dedi bende seni mutlu etmek için bunu aldığım değince atlatı kucağıma çok mutlu oldum annecim diye , şimdi hiç elinden bırakmıyor ve herkese arkasına saklayıp tatam diğerek çıkartıyor içine de bozuk para atıyor:) dün gece yatarken ben adasaurusumla yatmak istiyorum dedi hatta 






26 yorum:

  1. Elinden bırakacak gibi de değil hani. Pek güzelmiş: )

    YanıtlaSil
  2. .ok şekermiş gerçekten, kumbara olması israfın doruk noktasında yaşadığımız günlerde ayrıca çok güzel isabet olmuş,sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler canım ,evet kesinlikle Ada zaten para biriktiriyordu başka kumbarasında şimdi buna daha çok severek atıyor:)

      Sil
  3. Canımm kıyamam:)Öznurcum ben bunu bir yerde gördüm ama nerde hatırlamıyorum,Dnr mı acaba?Hatta dedim ki şuna bir bakayım ama sonra unuttum,çok şirin birşeymiş yahu,özendim:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet Tuba'cım d&r den aldım internet sitesinden gerçekten çok şeker bende görünce bayıldım Ada nın tepkisi tahmin edersin al bence zeten Ege'ye:)

      Sil
  4. Tamam canım:)Canım var ya biraz önce Keyfekeder Saatlerimde gezdim,bir baktım prenses teması var,ay dedim,Ada'ya olur bu,bir baktım yorum bırakmışsın,çok sevindim harika olacak:))Yalnız kağıtları normal kağıttan çok az daha kalın kağıda bastırmalısın canım,öpüyorum:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ay Tuba'cım bu konuda yardımına ihtiyacım var galiba Ege'nin doğum günü postundan sonra hemen ekledim sen oradan yaptım deyince o siteden sen nasıl yaptın bana en başından açık şekilde anlatırmısın birde üstünde isim oynaması falan?

      Sil
    2. Tamam canım anlatayım,istersen mailini ver oradan daha uzun anlatırım

      Sil
    3. Tamam canım ben şimdi en baştaki afişi indirdim sadece o_bayir85@hotmail.com

      Sil
    4. canım ne zamandı d.günü,ben sette oynama yapamadım ama sen istersen goolgedan benzer bir banner bul onda oynama yaparız,aynı benim aynanın üstündeki gibi.googlea princess banner yaz,beğendiklerini kaydet canım,ben bgn.yuvaya gideceğim,sen bana da mail atabilirsin istersen.kayadelen.ege@gmail.com

      Sil
    5. 23 Mart ta canım d.günü tamam canım mailden konuşuruz o zmn ben şimdi deniyorum başkalarını :)

      Sil
    6. İnşallah canım ya çok az zamanım kaldı çalıştığım içinde zamanda kısıtlı off inşallah yapabilirim herşeyi heyacanlanıyorum:)

      Sil
    7. mail attım canım:)

      Sil
  5. Harikaymış annesi,bol paralar biriktirsin Ada cık :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederiz teyzesi zaten eline aldığı gibi para istedi atmak için:)

      Sil
  6. Güzel günlerde kullansın çok hoşmuş

    YanıtlaSil
  7. Sevdıgı oyuncaklar ya da sevdıklerı herhangı bır obje olunca hemen uyku arkadası yaparlar zaten....supermış gule gule kullansın Adacık

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet canım aynen öyle ama bizim birde vazgeçilmezimiz mıncırığımız var onu hiç bırakmaz sadece yanına ekler sürekli,Adacık adına teşekkür ederim teyzesi:)

      Sil
  8. Güle güle kullansın, bol paralar biriktirsin,güzel güzel oynasın sarı papatya:)

    YanıtlaSil
  9. yerim onun güzelliğini ben bolca para biriksin inşallah adacıkkk:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım zaten eline aldığı gibi para istedi ,önceden zaten para biriktirdiği bir kumbarası vardı şimdi 2 oldu:)

      Sil