İzleyiciler

27 Nisan 2013 Cumartesi

ADA 23 NİSAN ŞENLİKLERİNDE

Ada doğduktan sonra bu üçüncü 23 Nisan ımız ama bu yıl ik defa kuzum 23 Nisan ını daha çok anlayarak doya doya yaşadı pazar günü tesadüfen Kozyatağı carrefour a gitmiştik 23 Nisan şenlikleri için bahçesinde stantlar hazırlanmış kuzum görünce hemen girmek istedi iyikide gitmişiz çok eğlendi doya doya dans etti,boyama yaptı ,oyun hamuru oynadı yüznü boyadılar,bu arada bu Ada'nın ilk yüz boyaması oldu palyanço abisi yüzüne kelebek çizdi Ada da bu esnada hiç kıpırdamadı hatta gözlerini bile açmadı normalde erkek animasyonculardan pek hoşlanmaz ilk defa rahattı bu gün biz bir sürü ilk yaşadık bunun gibi .23 Nisan günü de babası da bende izinliydim yine prensesimi dışarı çıkarttık bugünde çok eğlendi luna parka gittik yine yüz boyama yaptırdık gezdik işte gerisini resimlerimiz anlatsın ....



























16 yorum:

  1. Ayy tatlı prenses,pardon lolipoptu değil mi:))Ne güzel eğlenmişsiniz,harika bir mutluluktur sizin için Ada'yı böylesine eğlenirken görmek.Kollarını kaldırdığı resim çok güzel olmuş:)Yüz boyaması da çok yakışmış:)Öpüyorum sizi çok:)Mutlu pazarlar:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tesekkurler tuba cim gercekten bu mutluluk herseye bedel ins.canim sende ege nin boyle mutluluklarini gorursun hep :)bu arslar poz ver deyince kollarini kaldiriyor:) bizde sizi cok optuk canim telden yaziyorum yazilar biraz tuhaf olabilir:)

      Sil
  2. sarı şeker sen ne tatlısın ya. bize yakın civarlardaymışsınız canım bende rüzgarın 23 nisan şenliklerini bilinçli doyasıya eğleneceği günleri sabırsızlıkla bekliyorum

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tesekkurler guzin teyzesi ,keske sizde gelseydiniz ins.sende ruzgar in senliklerde eglendigi gunleri gorursun:)

      Sil
  3. Özellikle 23 nisanlarda coşsun, eğlensin, mutlulukları eksik olmasın yavrularımızın, bugün onların günü, doyasıya tadını çıkarsınlar. Belli ki Ada çok eğlenmiş, oh ne mutlu size :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Amin canim ins.hep boyle yuzleri gulsun eglensinler her gun onlarin mutlu gunleri .ada gercekten cok eglendi:)

      Sil
  4. minik kelebeğim çok güzel olmuşsun.. çokta eğlenmişsin belli. hergününüz böyle geçsin inşallah..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler teyzesi minik kelebeğim adına ,hemde nasl eğlendi doya doya inşallah Sevgi cim çocuklarımızın her günü böyle geçsin:)

      Sil
  5. Çok tatlı maşallah canım:) Biraz ayaklandılar mı daha eğlenceli oluyor sanırım, hem onlarda anlıyorlar, eğleniyorlar.Bizde Ada'yı götürdük ama sesten korktu ve ağladı:)Daha nice 23 nisan bayramları olsun miniklerimizin..Sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekürler canım:)büyüdükçe daha çok anlıyor,eğleniyor ve sana arkadaş oluyorlar,Allah sana da minik Ada mızın büyüyüp 23 nisan şenliklerinde eğlendiği günleri göstersin canım inşallah,her günleri 23 nisan gibi olsun :)

      Sil
  6. Minik kelebeğime nasıl da yakışmış yüz boyası :) çok eğlenmiş,birsürü aktivite yapmış Ada cık :) çok güzel bir 23 Nisan kutlaması olmuş canım,öpüyorum sizi :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederiyor kelebeğin teyzesi :)o kadar çok eğlendiki sürekli 23 nisan şenlikleri bittimi annecim diyor hala:)bizde sizi çok öptük Naz ablamızı ve seni:)

      Sil
  7. Bayılıyorum böyle mutlu, eğlenen annelere,babalara ve en önemlisi çocuklara... Daha nice mutlu 23 Nisanlar yaşayabilmemiz dileğiyle...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım inşallah Allah sizede göstersin bu günleri ,daha çok güzel 23 nisanlar yaşayalım yavrularımızla:)

      Sil
  8. Ohhhh bayram Ada kuşa yaramış :)
    keyfiniz bol olsun

    YanıtlaSil