İzleyiciler

14 Mayıs 2013 Salı

Ada Hafta Sonu Gezmesinde

Çok uzun zamandır blog yazamıyorum yazacaklar çok birikti. Pazar günü kahvaltıdan sonra hazırlanıp dışarı çıkık tabi benim süslü kızım her zamanki gibi çantasını ve gözlüklerini almadan çıkmadı önce hep birlikte koruda yürüyüş yaptık kuzumu lalelerin arasında resim çektik oda değişik pozlar verip babacım böyle de çek şöyle de çek deyip durdu sürekli hafta sonlarını çok seviyorum özelliklede havanın güzel olduğu zamanları, daha sonra korunun içindeki Hasır restourant ta yemeğimizi yedik Ada açık havada daha güzel yemek yiyor evdekinden güzelce yedi yemeğini tek başına tabi arada bende ağzına sokuşturuyorum kendisine kalsa oynaya oynaya saatlerce yer.Yemeğimizi yedikten sonra da daha önceki postumda paylaşmıştım süvari amcasının Ada ya getirdiği matruşkaları almak için onlarla buuştuk. Bu hafta izinliyim geçen seneden kalan yıllık izinim vardı onlrı bitiriyorum çünkü artık yaz tatili zamanları yaklaştı bu yıl izine çıkmadan bunları kullanmam gerek bende bu hafta aldım kuzumla evde vakit geçiririm hem hemde dinlenirim die ama insan evde olunca duramıyo bakalım bu gün daha ilk günüm o yüzden bişey yapmayı düşünmüyorum evde olmanın tadını çıkrtıyorum.Bunlarda gecikmiş postumuzun resimleri yeni postlaı da sırayla yayınlayacağım.













20 yorum:

  1. Ne güzel gezmişsiniz...Ada da maşallah çok güzel.

    YanıtlaSil
  2. Ahhh ben onun o kokoş hallerine bayılıyorum amaa yaa :))
    gözlüksüz çıkmazmış bak sen :))
    Açık havada yediği yemekler afiyet olsun ona
    Çok öptüm sizi

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler teyzesi senin Adan da Ada ablası gibi olacağa benziyor kirazdan küpeler falan ,aman kokoş olsunlar yakışıyor bizim kızlara ,valla canım açık havada daha güzel yiyor bizde çok ötük sizi:)

      Sil
  3. Minik lalem benim,lalerin içinde bir güzel,maşallah Ada cığıma, yemeğini ne güzel yemiş :)
    Ayrıca izinli oluşuna çok sevindim,izin alıp evde,aynı şehirde gezmek gibisi yoktur,hergün kafana eseni yaparsın kuzunla canım,eğlenceli sağlıklı bir hafta diliyorum size :)
    Gözlükleri de çok yakışmış Ada ya,öpüyorum ikinizi de,iyi tatiller canım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler teyzesi Ada lalelerin içinden çıkamadı resim çekilmekten:)Evet kesinlikle arada bir tatile gitmesende evde izin geçirip aynı şehirde gezmek ve evde çocukla bile vakit geçirmk bir başka oluyor çok teşekürler ablacım bizde sizi çok öptük:)

      Sil
  4. Ne kadar güzel resimler , ne kadar güzel çiçekler böyle , çiçeklerin içinde Ada:)) ne güzel bir gün olmuş sizin için hep böyle olsun :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tesekkür ederim canım ,laleyi bende çok severim ,Ada bayıldı lalelerin içinde poz vermeye güzel bir gündü hepimiz için güzel günler olsun:)

      Sil
  5. Ay canım o çiçekli resimlerinize bayıldım çook güzel:)Evde olmanın tadını sonuna kadar çıkar canım,fazla iş yapma,şöyle düşün çalışırken de hallolan işler evdeyken de hallolur,fazla enerji sarfetme,çok öpüyorum güzel Ada'mı seni:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim Tuba cım beğenmene sevindim:) kesinlikle evde olmanın tadını çıkırtıyorum fazla iş yapmama kararı aldım bu sefer sadece dün akşam ütü yaptım o kadar ,az öncede Ada yı skutır sürmesi için dışarı çıkarttım biraz Ada ile vakit geçiricem temizlik yapmak yerine ,bende Ege'mi ve seni çok öpüyorum :)

      Sil
  6. Ama o gözlükler saçlar bir havalar bayıldımmmm...ne güzel de gülümsüyor. İzin çok ama çok iyi gelecektir, deşarj, huzur!
    Sevgiler vE adaya kocaman öpücükler:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler Müge cim çok havalı oldu valla ne yapıcaz bakalım biz bu hafalı kızla ,arada izin çok iyi geliyor kesinlikle insana huzur veriyor ,bizde sizi kocaman öptük :)

      Sil
  7. maş. kuzuya çok güzel.. çok kokoş oluyor bu cimcimeler ya benimki de aynı :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet canım bizim bu kızlar çok kokoş oldular valla ama olsun yakışıyorda babaları yandı:)

      Sil
  8. Harika bir hafta sonu geçirmiş olmalısınız. Ada hanım da laleleri soldurmuş güzelliğiyle. Açık havaya çıkan her çocuk nedense daha güzel yemek yiyor , daha güzel uyuyor. Daha güzel hafta sonlarınız olsun inşallah. Bu arada tatilin tadını çıkarın benim yerime de...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler canım gerçekten güzel bir gündü Ada lalelerin yanından ayrılamadı.Kesinlikle açık hava iştahlarını açıyor ,hepimizin güzel hafta sonları olsun inşallah tamam canım senin yerinede tadını çıkarıcam:)

      Sil
  9. boncuk kızım benim her zamanki gibi çok süslüyüz.. ayakkabılarına bayıldım ben renkleri harika.. resimlerde çok güzel.. bu kasvetli havada pek bi iyi geldi..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler Sevgi cim aynen öyle süslenmeden çıkmıyor artık dışarı,ayakkabılar bende çok beğenerek almıştım canım teşekkürler:)

      Sil
  10. ben seni yerim ya sarı şeker. açık havada bizim bile iştahımız açılıyor çocuklarda o yüzden evdekinden daha fazla yiyor galiba. rüzgarda öğün atladığı zaman doğru parka götürüyorum oynarkende ağzına tıkıştırıyorum. resimler çok güzel ana kız şahanesiniz :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler Güzin cim beğendiğine sevindim ,aynen öyle biz bile açık havada yedikçe yemek istiyoruz aman yesinde annesi sen Rüzgar ımı parka götür o yeterki yemek yesin :)Baba hep resim çektiği için genelde ana kız olyor resimlerimiz:)

      Sil