İzleyiciler

15 Mayıs 2013 Çarşamba

Ada nın Sahil Gezintisi ve Salatamız

Yine gecikmiş bir post hazır evde izindeyken rahat rahat postlarımı yayınlayayım Ada ile az önce dışarı çıktık güneşi görünce bu havayı kaçırmadan çıkalım kuzum biraz oynasın dedim Efe ile birlikte scooter sürdüler hafta içi gündüz evde olmak bambaşka birşey evi süpürecektim ,hatta annecim seni evi süpürdükten sonra biraz dışarı çıkartırım istermesin dedim kuzu duyunca evett isterim die bağırdı bende kıyamadım bıraktım evi süpürmeyi falan hemen çıktık dışarı bir güzel oynadılar koştular içeri girincede yetırdım şimdi uyuyor annecim ben uyumalıyım babam gelene kadar gelince bizi markete götürecek dedi ve yattı sabahtan beri babasının gelip bizi markete götüreceğini sayıklıyor çok seviyor Ada markete gitmeyi bana sürekli annecim çayımız bitmiş anneciğim şu bitmiş bu bitmiş markete gitmemiz gerek diyip duruyor bu aralar anasının kızı bende çok severim markete gitmeyi. Geçtiğimiz hafta sonu Ada yı sahilde gezdirmeye çıkarttık deniz kenarında gezmeyi gemilere bakmayı hatta binmeyi çok seviyor sürekli babacım beni gemiye bindir diyor baba önceden denizdeydi Ada nın sanırım o zamandan denize ve gemilere karşı duyduğu farklı bir empati var hatta bir ara ben  kaptan olucam gemi kullnıcam falan diyordu.önce sahilde beytaş restourant ta kahvelerimi içip tiramusularımızı yedik Ada kuzusu da muzlu pasta  yemeği tercih etti sonrada benim bitmiş kahvemin içine şeker atıp karıştırdı hatta kıyafetinin kolunu hep kahve yaptı normalde biz kahve içerken mutlaka oda içer bayılıyor türk kahvesine telvesini bile içer sonrada bir güzel fal kapatıp bakar.Kahvelerimizi içtikten sonra bir süre oturduk ve Ada yı sallama için parka geçtik parkta eğlendikten sonrada sahilde turladık Ada o kadar yorulduki gezerken babasının omuzları çıktı ben hepinizden yükseğim babamı bile geçtim diye bağırdı akşama da görümcemler bize yemeğe gelecekleri eve döndük yemek hazırlığımızı yaptık hatta şeymacım da bize güzel bir salata yaptı başka resim çekmemiştim yemekte ama salatamızın resmini şeyma çekmiş sağolsun işte resimlerimiz.













12 yorum:

  1. Ada ların hepsimi aynı yahuu :)
    market severgiller :))
    Ada da bayılır markete ne tesadüf bende
    Ohhhh iyi yapmışsınız

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen Emre cim galiba Ada ların hepsi aynı akşam gittik markete çok mutlu oldu sürekli market arbasından inip raftan bişeyler alıp attı sepete:)

      Sil
  2. ne güzel eğlenmiş Ada..Ana kız maşallah size..bu kuzu büyüdükçe daha da güzelleşiyor :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler Nurşah çım büyüdükçe kokoş olmaya başladı iyice bakalım ilerleyen zamanlarda ne yapacaz,çok güzel eğlendi gerçekten bayılıyor parka gitmeye özelliklede kaymaya:)

      Sil
  3. Emre'ye katılıyorum.Ada'da ( tam anlamasada kalabalık falan diye ) bende seviyoruz markeri.Baba sevmiyor amaa:)))
    Sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Anlaşılan bütün Ada lar market aşığı biraz büyüsün bak kendisi istediklerini alıp atar arabaya Ada öyle yapıyor şimdi:)

      Sil
  4. oy oy içim açıldı gene.. çoraplara eteğe bayıldım.. nerden buluyorsunuz böyle cici şeyleri ya..

    YanıtlaSil
  5. Teşekkürler Sevgi cim çoraplarımız mother care den eteğimizde lcw bende bayılıyorum bu çorapları anneannesi almıştı üçlü değişik renklerde:)

    YanıtlaSil
  6. Canım benim dünden beri postuna yazı yazacağım hatta bir kere yazdım,internet çekmedi,kısmet olmadı.Gezip bir de akşam yemek vermişsin,hayranım sana.Dolu dolu geçiriyorsun boş günlerini:)Ada yine çok güzel:)

    YanıtlaSil
  7. Bazen oluyor canım öyle,bide o gün Ada geç uyandı dışarıda akşam üzere çıktık ama hafta sonu nede olsan çocuğu çıkartmak gerek zaten bütün hafta çalışıyoruz,sağolsun görümcem ve kızıda yardım etti masamız çok güzeldi ama resim çekmeyi unutmuşum telaştan,Ada bu aralar çok kokoş oldu teyzesi :)

    YanıtlaSil
  8. Yine resimler harika.Maaşallah size.Sevgiler.

    YanıtlaSil