İzleyiciler

19 Kasım 2012 Pazartesi

DİSNEY ENGLİSH HEDİYE SETİMİZ GELDİ


Disney english hediye setimiz geldi , durununannesi Nurşah'cım blogunda paylaşınca bende yazıyı okur okumaz hemen sipariş verdim ve üç gün içinde kuzumun da hediye seti geldi kargo ile görür görmez annecim ben bunu çok sevdim dedi,ilk oynadığımız akşam beş tane kelime öğreteyim bu gece diye düşündüm ve 
banana-muz
fish-balık(ama Ada pish diyor)
apple-elma
cake-pasta
cheese-peynir 
kelimelerini öğrettim ,bir günde kuzum beş tane kelime öğrendi ve şuanda onları ara ara soruyorum unutmasın diye yavaş yavaş başka kelimelerde öğretmeye çalışıyorum ,annanesi de gün içinde ingilizce sayıları öğretmeye çalışıyor ona kadar.

Hafta sonu benimde daha fazla zamanım olduğu için bu sefer farklı faaliyetler yaptık kartların bir eşlerini ben ayırıp diğer eşlerinin hepsini Ada'ya dizdirdim sonrada benim elimdekilerden vererek dizdikleriyle eşleştirdik, oldukça başarılıydı kuzum tam üç kez tekrarladık bu eşleştirme oyununu tabi ki aynı zamanda eşleştirme yaparken kelimeleri de tekrarladık öğrettiklerimi. En sonunda da annecim bana prensesler kitabını okurmusun dedi ben okurken oda kartlardan tırtıl yaptı ve tamam artık ben okuyacağım deyip elimden aldı bana resimlere bakarak anlatmaya başladı kitabı işte resimlerimiz:)



































12 yorum:

  1. Maşallah Ada sana:)çalışma masaında ne kadar mutlu ve aynı zamanda disiplinli görünüyor:)şimdiden ingilizceye aşina olması ileride işini çok kolaylaştıracak:)

    YanıtlaSil
  2. hımmm Emre biraz büyüsün bende başlıyacağım ingilizce çalışmalarına.

    YanıtlaSil
  3. Teşekkür ederim tubanne evet ben düzenli olmaya alıştırıyorum canım oynadıktan sonra toplamasını söylüyorum birlikte topluyoruz nasıl alışırsa öyle gider.İnşallah canım ileride çok güzel bir şekilde konuşur ingilizceyi:)

    YanıtlaSil
  4. kesinlikle canım Emre'nin zamanı geldiğinde başlayın çalışmalara:)

    YanıtlaSil
  5. Maşallah sarı papatyaya :) Mobilyalarınızın şıklığı da gözümden kaçmadı değil :)

    YanıtlaSil
  6. Teşekkür ederiz teyzesi,o sizin güzelliğiniz. Mobilya benim ve eşimin tasarımı ama dekorasyon sadece bana ait:)

    YanıtlaSil
  7. ne kadar uyumlu bir çocuk maşallah ona :) bu Disney'in ingilizce kitapları harikaymış,ben de dün gördüm ilk defa.İngilizce,resimli hikaye kitabı arıyorduk,çıktı karşımıza,resimler harika,öyküler de öyle.böyle bir seti olduğunu bilmiyordum,benim kızım da Ada kadar büyüdüğünde böyle güzel çalışır umarım.şimdiden okuyoruz,öğretiyoruz biz de ingilizceyi,bir aşinalık yaratacağı kesin.Ada eminim ki çok çalışkan ve akıllı bir kız olacak :)

    YanıtlaSil
  8. Maşallah akıllı Ada'ya
    bizim setimiz de geldi gecen hafta
    ve geldiği gibi kaldırdım ben :)
    önce bir Türkçe'yi sökelim :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok teşekkürler canım,sizde zamanı geldiğinde mutlu günlerde kullanın setinizi Ada'cık la birlikte:)

      Sil
  9. Özgün hayat;kesinlikle çok güzel bir set canım tavsiye ederim ,kitaplarını da okuyoruz yatmadan önce Ada'nın çok hoşuna gidiyor. İnşallah Özgün de sever ama şimdiden okuyor olmak kesinlikle aşinalık yaratır.Ada adına çok teşekkür ederim inşallah Allah'ın izniyle hepimizin çocukları çalışkan ve akıllı olurlar:)

    YanıtlaSil
  10. Maşallah ya çalışma masası da varmış, oturmuş ingilizce çalışmış:)Allah zihin açıklığı versin sarı şekerime:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Amin canım hepimizin çocuklarına Allah zihin açıklığı versin:)

      Sil