İzleyiciler

14 Kasım 2012 Çarşamba

HAFTA SONUNDAN

Ada bu aralar tam bir monopoly hastası oldu sürekli aklına geldikçe oynayalım diyor bana yada babasına burada da karşında ben varım birlikte oynuyoruz.En çokta zar atmaya bayılıyor bu oyuna takıldığı için bu aralar uzun süre sıkılmadan devam ediyor biz artık oyun bitti diyene kadar.
Pembe sallanan atı kızıma babası gemiden geldiğinde almıştı Ada uyurken getirdi kurdu ve ona süpriz yaptı kuzum uyanıp atını görünce çok mutlu olmuştu o zaman daha küçük olduğu için sadece üzerine binip sallanıyordu hatta biz tutuyorduk ama şimdi kendisi binip hızlı hızlı sallanıyor .Aduş'un oğlu artık oğlum diye seviyor onu sarılıyor oğlum gel gezmeğe gidelim falan diyor ona:) 















Bebeğini yıkarken anne sen bana su dök , şampuan dök diyor bana da bende onunla birlikte tekrar çocukluğumu yaşıyorum zaman zaman ,şimdiki çocuklar çok şanslı oyuncaklar bile gerçek e çok yakın bebeğine sürekli biboronuyla su verip şişini yaptırıyor.Tuvalet eğitimine yeni başlayacak olanlar için faydalı olacağını düşünüyorum bebek yaparken ondan özenip yapma konusunda.
















6 yorum:

  1. Ay atını da sevsinler,bebeğini de:))Ne de doğru tutmuş bebeği yıkarken annesi sen mi öğrettin:))Maşallah Ada ne güzel oynuyuor kendi kendine,bu çok güzel bir özellik:)İleride de faydasını görür hem sen hem kendisi:)

    YanıtlaSil
  2. Canım benden gördüklerini yapıyor,yeni doğduğunda banyo yaparken videosu var onu izliyor arada ondan görmüştür muhtemelen.Evet kendine kendine gerçekten daha güzel oynuyor gerçi çoğu zamanda oyununa beni de katıyor anne duru (bebeği)seni istiyor deyip kucağıma vermeler bana kahve,çorba yapmalar falan.Büyüdükleri zaman kendi kendilerine oynamaları çok hoşuna gidiyor insanın canım inşallah Ege'cik de sana bu güzel günleri yaşatır:)

    YanıtlaSil
  3. ben Ada'nın pembe atını çook sevdim nerden aldınız?? :)

    YanıtlaSil
  4. Teşekkürler teyzesi toyzz shop 'tan almıştık:)

    YanıtlaSil
  5. Maşallah ya tek başına ne güzel de oynuyor, ama kız oyunları güzel olur, birlikte oynarken sıkılmaz insan, misafirliğe Ada'ya gidersin, bebeğini yıkayıp doyurduktan sonra sana çay kahve ikram eder:)Biz de oğlumla anca vın vınnn araba yarıştırırız:)) Atın kahverenginden bizde de var, ben 7 aylık hamileyken babası sürpriz yapmış, adı bile var Şimşek:)

    YanıtlaSil
  6. Evet canım aynen öyle misafirliğe gidiyoruz , çay kahve içiyoruz.Araba yarıştırmakta zevkli olsa gerek bizimde trenimiz var onunla oynuyoruz yolcu oluyorum ben.Demekki at almak babaların ilgi alanına giriyor annelerden çok ,mutlu mutlu sallansın Demir Ege'cik atında:)

    YanıtlaSil