İzleyiciler

2 Kasım 2012 Cuma

PARMAK BOYASI

 

Parmak boyası yapmaya bayılıyor kuzu. Annane boyaları alıp geldiğimde bunları her tarafa sürer batırır die bir tepki verdi önce , bende sadece masada yapacak benim kızım koltukların üzerinde yapmak yok boya bittiğinde ellerimiz yıkamadan hiç bir yere dokunmayacağız dedim ve kabul ettirdik. Çünkü önceden keçeli kalemlerle koltukları boyamıştı annemin evinde bu tepkide ondan olsa gerek. Sonra Ada'nın çok eğlendiğini görünce bir şey demedi hiç kıyamaz annanesi Ada'ya.Sadece sen işteyken istemesin ben yaptıramam sen gelince birlikte yaparsınız dedi bana. İlk başladığımızda ben sadece kırmızı rengi açtım ve onunla yapmaya başladı ,tabiki sonra anne başka renkte açalım dedi bende hepsini açtım. Ellerini komple boyadı önce defteri bir güzel renk karışımı yaptı ve sonra birlikte el izini çıkarttık bu daha çok hoşuna gitti önceden de zaten el izini kalemle çiziyorduk sürekli ondan alışkın biraz.Aslında parmak boyası yapmaya başlayalı o kadar uzun zaman oldu ki bu resimlerde hatta o zamandan ben tembellik yapıp koyamadığım için şimdi yapabildim ama bundan sonra inşallah ertelemeden yapacağım.













8 yorum:

  1. süslü Ada bileziklerin çok güzel :)

    biz henüz boya olarak sadece pastel boyadayız
    onunla dahi duvar ve koltuk ve kendi odasında ki halısını boyadı benim Elif Ada'm :)

    YanıtlaSil
  2. Çok süslüdür benim Elif Ada'm :)
    Pastel boya çok kolay boyadığı için her yere kolay sürülüyor. Bu arada Elif Ada kaç yaşında?

    YanıtlaSil
  3. Ada'da 31 aylık.Zaman çabuk geçiyor hemen büyüyorlar :)

    YanıtlaSil
  4. Çok güzel kızın var maşallah:)Ne eğlenceli birşey bu.Anane haklı ama güzel çözüm bulmuşsunuz Ada da gayet mutlu görünüyor:)

    YanıtlaSil
  5. Teşekkür ederim :)gerçekten çok zevkli, Ada da çok mutlu oluyor bu herşeye bedel:)

    YanıtlaSil
  6. maşallah Ada'ya çok tatlı görünüyor..Duru da çok sever parmak boyası yapmaya..biz de anlaşıyoruz elimizi biryere sürmemek üzere ;)

    YanıtlaSil
  7. Çok teşekkürler... gerçekten çocukların seveceği kadar var eğlenceli bir faaliyet.Tabi ellerini bir yere sürmeyince daha da bi güzel oluyor:)

    YanıtlaSil