İzleyiciler

4 Kasım 2012 Pazar

PASTEL BOYA


  Dün akşam ki faaliyetimiz pastel boya Ada baştan eline mavi kalemi aldı ve deniz yapıyorum anne ben dedi ,sonra içine balıkları yaptı .Şekilleri çizdik onların içlerini boyadık birlikte şimdilik sadece kare,üçgen ve yuvarlak ı biliyor, kocaman yuvarlaklar çiziyor kuzu küçük bir yuvarlakla başlayıp büyük yuvarlakların içine alıyor. Elinin izini çizdik yine herzamanki gibi.Sonra annecim bana hello kitty çizermisin dedi masasının üzerindeki hello kitty den  çizdim bende.İşte Ada'nn sanat eseri:)























































8 yorum:

  1. Ay maşallah ne kadar da güzel güzel çiziyor:)Uslu kız bu belli annesi:)Resim de çok güzel,ellerine sağlık:)

    YanıtlaSil
  2. Teşekkür ederim:)Tek başına olduğu zaman evet uslu ama başka çocuklar gelince gelen çocuğun durumuna göre değişiyor malesef:)

    YanıtlaSil
  3. Harikasın Ada..

    Çok yakışmış mink ellerine pastel boyalar :) Bizde de pastel boya çok seviliyor. Ama kaldırdık uzun zamandr. Çünkü benim Picassom sanatını duvarlara icra etmeye başladı :)
    ÇAlışma masası çok güzel. Ada biraz daha büyüsün bende almayı düşünüyorum

    YanıtlaSil
  4. Çok teşekkürler canım.Ada'da ellerini bile boyuyor pastellerle el izini çıkarıyormuş.Eminin duvar sanatıda güzel oluyordur minik Ada'nın:)Kesinlikle masa al duvar sanatından kurtulursun Ada herşeyi masasında yapıyor iyi oluyor hiç bir yer batmıyor,ama cumartesi akşam halının üzerine pastel boya düşürmüş biraz okadar da olur:)

    YanıtlaSil
  5. Gecen gün düşündüm ama henüz erken dedim
    bak burdaki yazımda var
    http://birazelifbirazada.blogspot.com/2012/09/yeni-bir-pablo-picasso.html

    biz böyle yerlerdeyiz
    :)

    YanıtlaSil
  6. Ayy yerim seni ben ya minik elleriyle nasılda çiziyor .19 aylıktı dimi şimdi aslında alabilirsin ben Ada'ya o kadarken sehpada küçük sandalyesiyle yaptırıyordum:)

    YanıtlaSil
  7. Evet 19 aylık
    açıkçası odasında bir çadırı, bir arabası, bir sallanan atı, 2 kirli sepeti dolusu oyuncakları olduğu için anne kişisi olan bana çok kalabalık geliyor. Yer yok yer :P :)

    YanıtlaSil
  8. Kesinlikle sana katılıyorum ama işte büyüdükçe alacaklarda artıyor.Bizimde aynı bir çadır,bir araba,bir sallanan at,bir fil koltuk,bir mutfak,birde kocaman oyuncak sandığı var canım aynı bende senin gibiyim. Annanede de hatta ayaklı tahtamız var kocaman market arabamı,bebek pusetimiz falan v.s.her taraf dolu annem bunların hepsini evinize götürün diyor bazen :))

    YanıtlaSil