İzleyiciler

26 Aralık 2012 Çarşamba

Kamp Kamp Kamp Kuruyoruz :)

Babamız yine bu hafta gececi ve biz yine annane de kalıyoruz kuzum la birlikte. Çadırımızı baya uzun bir zaman önce aldık ama ben her zaman kurmuyorum çünkü bir sürü yer kaplıyor birde oyuncakların bir kısmını zaman zaman saklayıp arada bir çıkarttığım da çok mutlu oluyor güzel oynuyor. Annaesi kızıma yine yeni oyuncaklar almış bu aralar mutfak takımlarıyla çok güzel oynuyor. Akşam kampımızı  kurduk anneciğim sende bana mifafirliğe gel çadırım da otur birlikte oyun oynadık bütün oyuncaklarını doldurdu çadıra bize oturmaya yer kalmadı kızım ben oraya sığmam diyorum anne dur ben kenara çekirim onları deyip hemen kenara çekti birlikte oynadık,sonra bana çay demledi işte minik kampımız 








 Kuzumun yeni oyuncakları
 Kuzucuğum bana çay demledi :)



8 yorum:

  1. Bayılıyolar mutfak oyuncaklarıyla oynamaya. Çadırı ben de istiyorum ama fırsat olmadı. Fotoğraflardan öyle gibi ama zaman geçiriyor mu? İyi oluyor mu?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet canım kesinlikle mutfak oyuncaklarıyla çok güzel oynuyorlar.Geçiriyor valla ama sürekli çadırın içine benide çağırıyor:)

      Sil
  2. Canım benim,ne güzel de evcilik kurmuş kendine,o ellerden o çaylar içilmez mi hiç? :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekürler teyzesi:) aynen öyle o minik ellerde çay harika oluyor:)

      Sil
  3. ooo çok güzel güle güle kullansın yeni takımlarını :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederiz teyzesi,şimdi de bulaşık makinası istiyor:)

      Sil
  4. Çok güzelmiş oyuncakları çok beğendim
    Bende Ada icin düşünüyorum ama henüz erken diyorum, küçük parçaları olanlardan korkuyorum

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederiz teyzesi:)fisher price nin çay takımı var hem parçaları büyük hemde müzikli Ada çok severek kullanıyor geçen sene annanesi almıştı tavsiye ederim onunla daha rahat oynar:)

      Sil